Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet esélyem egy orvos nőnél úgy hogy csak egy futár vagyok?
Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne hogy van egy sebész doktornő, jó családi háttérrel, jó anyagiakkal és hasonlók. Tök rendezett élete van szerintem.
De én viszont nem rendelkezem olyan háttérrel mint ő, csak egy érettségim van, futár vagyok, régebben sofőr voltam. Saját házam sincs, albérletben lakom, autóm viszont van. Ezt csak azért írtam le hogy tudjátok kb. hol helyezkedem el.
Külsőre elég szép formás nő, körülbelül 170 magas lehet. Szép arca van, kék szemei és szőke haja.
Én átlag testalkatú vagyok, körülbelül 180 magas lehetek. Párszor beszélgettem vele, nem ismerem igazából, szerintetek nyitott lenne?
2023. febr. 5. 21:09
11/19 anonim válasza:
Önmagadat add, beszélgess vele, ismerkedj ha vevő rá.
12/19 anonim válasza:
Na hát ezt már nem nekünk kellene megoldani....
Szervusz, esetleg munka után meghívhatlak egy kávéra?
13/19 anonim válasza:
Futárként semmilyen nőnél nincs esélyed, mert nem keresel eleget ahhoz, hogy nőd legyen.
14/19 anonim válasza:
Majd írd meg kérdező, hogy mi lett végül
15/19 A kérdező kommentje:
Szoktam vele beszélgetni, párszor már sikerült megnevettetni meg mindig mosolyog, de lehet csak simán mosolygós. De még nem mertem elhívni.
2023. febr. 6. 15:59
16/19 anonim válasza:
Ne húzd az időt. Jobb hamarabb megtudni.
17/19 A kérdező kommentje:
Jelöljem szerintetek be facebookon? Vagy egy jó alkalomkor csak úgy mondjam neki?
2023. febr. 6. 19:23
19/19 anonim válasza:
Azzal semmi probléma nincs, hogy futárkodsz. Az a fontos, hogy mik a céljaid és hova tartasz. Most lehet, hogy low value vagy, de ha az a célod, hogy elvégezd az orvosit vagy ügyvéd legyél, akkor kapásból mást fog gondolni rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!