Mennyi esélyem van eljutni orvoshoz?
Sziasztok! Sajnos elég komoly problémáim lettek, amivel sürgősen nőgyógyászhoz kéne mennem.
Mivel kisseb városok vesznek csak körül, nem olyan nagy a választék. A legtöbb rendelés lement ma és tegnap. Viszont találtam olyat, ami holnap lenne (magán), de mivel ma már nem illik telefonálnom oda, ezért kétségeket látok.
Ha holnap telefonálok reggel (szerda) akkor még aznak a 10 őrás kezdetű rendelésre van esélyem bekerülni?
Mit gondoltok?
Én rendelési ideje előtt egy órával hívtam, mondtam, hogy fáj, akkor épp rossz epizódom volt, mire odaértem 3 órával később, ez elmúlt természetesen...
orvos/emberfüggő. én is utolsó lettem így, de elvállalt
Ha esetleg ma még nyitva vannak akkor érdemes most odatelefonálni, ha nem akkor holnap nyitáskor.
Lehet esélyed rá, de számolj azzal, hogy sürgősségi díjat is felmászol az orvos.
Uh, remélem akkor összejön. Köszönöm! :)
de, van e-mail címe az orvosnak, de van már egy olyan sejtésem, higy a reggeli hívásom majd hamarabb eljut oda, minthigy megnézné az üzenetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!