Hogy tud egy 18 éven aluli eljutni orvoshoz úgy higy ne tudják meg a szülei?
Figyelt kérdés
Barátom 6mg clonazepamot vett be, most szédül, fáj a feje, lassúak a reflexei. Csak úgy megy el orvoshoz, ha a szülei nem tudják meg2019. máj. 22. 07:58
2/13 anonim válasza:
Menj be korhazba surgossegire. Ott talan nem hivjak oket
3/13 anonim válasza:
2. vagyok még
orvosi titoktartas kotelezi oket elvileg
4/13 anonim válasza:
Dehogy kötelezi, kötelesek értesíteni a törvényes képviselőt. Jó esetben a gyámügyet is. Jobban jártok, ha először a szülőknek szóltok, és majd az okos felnőttek elrendezik helyettetek az ügyet, ha már a barátod ekkora kretén volt...
5/13 anonim válasza:
Szerintem azt még pár óra alatt kialussza. Remélem tanultatok belőle
6/13 A kérdező kommentje:
Egy ismerőstől kapta, hogy nyugodtabb legyen. A szüleinek semmiképp nem akar szólni. Az iskola orvosnak is kell jelentenie?
2019. máj. 22. 08:44
8/13 anonim válasza:
Amúgy nem lesz baja, ha először vett be ilyet akkor nem valami meglepő. Pár óra és kimrgy, pihenjen le
9/13 anonim válasza:
Szerintem az az ismeros ezzel buncselekmenyt kovetett el. Szoval, ha kiderul, akkor elsosorban o lesz bajban, nem a szert beszedo gyerek.
10/13 anonim válasza:
A maximális adag 20mg/nap (felnőtteknek), nagy baja valószínűleg nem lesz. De az is jó nagy gyökér aki adta, ez nem cukorka, hogy bárkinek csak úgy odaadom, hogy vegye be. Ezt csak orvos által előírt adagban szabad szedni, folyamatos kontroll mellett. Az iskola orvoshoz menjetek csak le, te meg nyugtasd meg, hogy nem fogják megtudni a szülei. Amúgy természetesen de, de legalább neked legyen eszed, ha ennek a két IQ bajnoknak nem volt. 18 év alatt ha valami baja van az orvos köteles értesíteni a szülőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!