Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek lehet esélyem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet esélyem egy orvos nőnél úgy hogy csak egy futár vagyok?

Figyelt kérdés

A kérdésem az lenne hogy van egy sebész doktornő, jó családi háttérrel, jó anyagiakkal és hasonlók. Tök rendezett élete van szerintem.

De én viszont nem rendelkezem olyan háttérrel mint ő, csak egy érettségim van, futár vagyok, régebben sofőr voltam. Saját házam sincs, albérletben lakom, autóm viszont van. Ezt csak azért írtam le hogy tudjátok kb. hol helyezkedem el.

Külsőre elég szép formás nő, körülbelül 170 magas lehet. Szép arca van, kék szemei és szőke haja.

Én átlag testalkatú vagyok, körülbelül 180 magas lehetek. Párszor beszélgettem vele, nem ismerem igazából, szerintetek nyitott lenne?

2023. febr. 5. 21:09
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
80%
Biztos🤣
2023. febr. 5. 21:17
 2/19 A kérdező kommentje:
Vicces?
2023. febr. 5. 21:19
 3/19 anonim ***** válasza:
45%
Engem ilyen dolog nem befolyásolna. Mindegy, mit dolgozol, ha önálló életvitelre képes vagy. Szerintem.
2023. febr. 5. 21:24
 4/19 anonim ***** válasza:
71%
Attól, hogy beszélgettél vele honnan szeded, hogy tetszel neki? És egyáltalán nem biztos, hogy összejönne veled.
2023. febr. 5. 21:29
 5/19 A kérdező kommentje:
Nem gondolom azt, azért kérdezem.
2023. febr. 5. 21:32
 6/19 anonim ***** válasza:
85%
Van rá példa, hogy összejönnek, szerelmesek aztán jönnek a problémák, mint a különbségek életvitel, anyagiak kapcsán és nagyon kevés pár tud dűlőre jutni, a legtöbb nem szarakodik inkább feladja.
2023. febr. 5. 21:41
 7/19 anonim ***** válasza:
69%
Ez nem így működik, hogy értelmiségi csak értelmiségivel, diplomás csak diplomással áll szóba. Én diplomás vagyok, de nem tartom magam értelmiséginek, mert nem ebből élek. Párjaim mindig nálam alacsonyabb iskolai végzettséggel rendelkeztek. Semelyikünket nem érdekelt ez a téma. Ez pont nem. Minden más igen. Mit szeretünk csinálni, mik a terveink, akarunk-e családot, szeretünk -e utazni, stb.
2023. febr. 5. 21:56
 8/19 anonim ***** válasza:
27%
Hamar csoro es aluliskolottvagy,a helyesrc es kigyurt test alap. Irany a konderem meg bjj. Ezzel a kettovel gyorsan megizmosodsz.
2023. febr. 5. 22:06
 9/19 anonim ***** válasza:
65%
Nem nagy esélyt látok rá, de egy próbát megérhet.
2023. febr. 5. 22:18
 10/19 A kérdező kommentje:
Hogy próbálkozzak be?
2023. febr. 5. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!