Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek így lehet esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek így lehet esélyem nála?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy orvos. A mi kapcsolatunk nem olyan, hogy én vagyok a betege és vizsgálatokon szemezünk hanem közeli barátom ismerőse és tudom róla hogy orvos. Az orvosokról általánosan igaz hogy okosak, műveltek. Viszont én bolti eladóként dolgozom és nem vagyok otthon a tudományokban. Ez mennyire lehet hátrány egy orvosnál? Gondolom magukhoz hasonló okos párt keresnek

2021. ápr. 10. 20:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
67%
Te már kapásbol alárendelted magadnak neki. Ez már kapasbol nem lenne soha egyenrangu kapcsolat.
2021. ápr. 10. 20:17
 2/12 anonim ***** válasza:
*magad
2021. ápr. 10. 20:17
 3/12 anonim ***** válasza:
67%
Orvosok is emberek van ilyen meg olyan is belőlük, van aki befásul, van aki ingerlékeny, van aki még hajthatatlan érdeklődő, nekem van orvos ismerősöm akivel még edzeni is közösen járunk, általában aki tanult és tud nem mind beképzelt hogy ő orvos és te egy kis senki, általában fordítva működik.
2021. ápr. 10. 20:42
 4/12 anonim ***** válasza:
69%
Embere válogatja, de általában férfiak számára kevésbé érdekes, hogy hány diplomád van.
2021. ápr. 10. 21:09
 5/12 anonim ***** válasza:
43%
Ismerek olyan orvost, aki megdöbbentően buta. Nem kell általánosítani, ezekkel a sztereotípiákkal csak magadat hátráltatod. Ha eleve úgy indulsz neki, hogy kevés vagy hozzá, akkor az is leszel.
2021. ápr. 10. 21:21
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy képes elvégezni egy olyan nehéz egyetemet valaki ha buta, nem akarom elhinni hogy valaki orvosként segghülye
2021. ápr. 10. 21:31
 7/12 anonim ***** válasza:
48%
6: Nekem mindegy, hogy elhiszed-e. Én viszont ismerem és buta az illető.
2021. ápr. 10. 21:34
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
6. Persze egy bizonyos értelmi szint kell, de elég ha jól tudsz magolni és visszamondod, valamint a gyakorlati részt is jól tudod másolni, egy érzelmesebb ember pl itt nehézségekbe ütközik, mivel életről van szó.
2021. ápr. 10. 21:35
 9/12 A kérdező kommentje:
Honnan tudod hogy az? Te is orvos vagy? Vagy hogy tudod így megítélni hogy a szakmájában milyen?
2021. ápr. 10. 21:35
 10/12 anonim ***** válasza:
Van orvos ismerősöm. Duci, műkörmös csaj a felesége:)
2021. ápr. 10. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!