Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert lehet az hogy a pasiknak minden nő tetszik szinte, nekem meg senki párkapcsolatban is?
A pasiknak valahogy mindig akad akit meghúzna, akivel szivesen flörtöl, akivel lefeküdne, aki bejön nekik.
Nekem meg ha csak egyetlent látok aki tetszik az csodaszámba is megy.
Ezt párkapcsolatra rávetítve, amig egy pasinak külön megerőltetés a hűség, a nyáluk is állandoan csorog minden jöttmentre bárhol bárkivel jól érzil magukat ha az nő, én meg soha nem érezhetem azt hogy körbe vagyok véve jobbnal jobb pasikkal, hogy tetszik a barátom haverja de a haverjának haverja is a szomszedsrác is, a suliban is az a másik, de nekik meg ez van hogy tetszenek a pasiknak a párjuk bnőke is, a bnőjének bnője is, a szomszédcsaj is és így tovább.
Olyan boldogsag lehet úgy az élet hogy az ember azt érezheti hogy tele van a világ számára vonzó másik nemmel, elmenne ezzel is azzal is egy körre és elvezné is.
Nekem milyen betegségem lehet hogy csak egyetlen férfi tetszik mindig?
Nem tetszik a haverja, a haverjámak haverja se kéne a szomszédsrác sem.
Szakítás után meg ez miatt évek egyedül.
Ez milyen betegség lehet?
Mar kiorobaltam hogy bereerőszakolom magam olyannal kapcsolatba aki nem tetszik.
Talan 1 évig bírtam?
Nem szerelem alakult bennem ki hanem undor.forditva sült el a dolog. A megalkuvás nem jött be.
1) a kérdező demiszexuális, az aromantikus fajtából
2) megint a Privátgyűjtő Meleg írta a kérdést
20:18
de a kerdezo azt irta, hogy kevesebb pasi jon be neki, mint az atlagnak, az mas sztem, de nem tudom majd ir hogy mi van:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!