Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert lehet az hogy a pasiknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert lehet az hogy a pasiknak minden nő tetszik szinte, nekem meg senki párkapcsolatban is?

Figyelt kérdés

A pasiknak valahogy mindig akad akit meghúzna, akivel szivesen flörtöl, akivel lefeküdne, aki bejön nekik.

Nekem meg ha csak egyetlent látok aki tetszik az csodaszámba is megy.

Ezt párkapcsolatra rávetítve, amig egy pasinak külön megerőltetés a hűség, a nyáluk is állandoan csorog minden jöttmentre bárhol bárkivel jól érzil magukat ha az nő, én meg soha nem érezhetem azt hogy körbe vagyok véve jobbnal jobb pasikkal, hogy tetszik a barátom haverja de a haverjának haverja is a szomszedsrác is, a suliban is az a másik, de nekik meg ez van hogy tetszenek a pasiknak a párjuk bnőke is, a bnőjének bnője is, a szomszédcsaj is és így tovább.

Olyan boldogsag lehet úgy az élet hogy az ember azt érezheti hogy tele van a világ számára vonzó másik nemmel, elmenne ezzel is azzal is egy körre és elvezné is.

Nekem milyen betegségem lehet hogy csak egyetlen férfi tetszik mindig?

Nem tetszik a haverja, a haverjámak haverja se kéne a szomszédsrác sem.

Szakítás után meg ez miatt évek egyedül.

Ez milyen betegség lehet?

2023. febr. 5. 18:34
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Szerelem.
2023. febr. 5. 18:36
 2/25 A kérdező kommentje:
Jav: nem kéne a szomszédsrác sem, a pasik pedig mehúznák a szomszédcsajt is.
2023. febr. 5. 18:37
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy gondolom míg szerelmes maximum ránéz más nőkre és gondolja nem csúnya, de az enyém ezerszer szebb. Akkor csorgatja másra a nyálát ha már nem szerelmes/nem is volt a nőbe.

Ilyenekkel nem kell együtt maradni, attól még léteznek hűséges, tisztelettudó férfiak (vagyis remélem).

2023. febr. 5. 18:42
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Sajna én is ilyen vagyok nyugi. Mondjuk alapból sose voltam olyan aki ránézésre egy pasitól nedvesedik...vagy egyáltalán, egy felsőtest izgalomba hoz. Soha.csak az aktuális párom..
2023. febr. 5. 18:43
 5/25 A kérdező kommentje:
Párkapcsolaton kívül is. Amig eg, szingli elvinne 10ből 10 nőt egy körre, én örülök, ha csak egyetlen pasit találok akivel szivesen állok egyaltalán szóba.
2023. febr. 5. 18:46
 6/25 anonim ***** válasza:
51%
Válogatós vagy, nincs kémia, míg ők szerencsésebbek, vagy elég, hogy szexhiany miatt lefexenek valakivel.
2023. febr. 5. 18:51
 7/25 A kérdező kommentje:

Én szexhiány miatt nem lennék képes lefeküdni egy nekem nem tetszővel. Ők meg nemhogy csak lebírnak feküdni egy nekik nem tetszővel, hanem ezt szívesen is teszik.

Elképesztő.

2023. febr. 5. 18:54
 8/25 anonim ***** válasza:
Ez van, nem kell kiakadni ilyesmin, inkább ismerkedj hátha akad olyan, aki megmozgat benned valamit, az meg ideális lenne, ha kölcsönösen éreznétek, amit kellene.
2023. febr. 5. 18:56
 9/25 A kérdező kommentje:

Persze nagynehezen akad egy.

Akinek meg akadna 10 másik is, mert tetszik ez is az is amaz is nekik. Jöhet a szőke barna fekete is. Mm mm..

Nekem meg ez se kell az se kell amaz se kell. Végre jé, egy gérfinek mondható egyed. (Örömujjongás h végre valaki)

Nekik a hűség egy hatalmas tett, ami előtt meg kell hajolni, hogy képesek rá, nekem meg a hűtlenség ekkora teher hogy baromi nehezen menne.

2023. febr. 5. 19:10
 10/25 A kérdező kommentje:
Jav férfinek mondható
2023. febr. 5. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!