Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg neki, hogy nagyon gázak az ajándékai?

Figyelt kérdés

Udvarol nekem egy pasi. Nem kirúgni akarom, mert jó fej, intelligens, humoros és helyes is. Néha hoz nekem ajándékot, de eléggé cikik. Ilyeneket, mint fél éve lejárt bon-bon. Mikor feltűnt, hogy elég elrághatatlan, meg ki van fehéredve a csoki, megnéztem a lejáratát, s bizony szeptemberben lejárt. Említettem neki, hogy fél éve le van járva a csoki, amit a múltkor hozott, csak annyit mondott rá, hogy jó az, nincs annak semmi baja.

Szerintem ő is kaphatta valakitől.

A múlt hónapban meglepett egy melltartóval. Azt mondta, vett nekem egy dögös fehérneműt. Tény, hogy a melltartó tényleg tetszett, de otthon felfedeztem rajta, azt a nem tudom mi a neve, az a lopásgátló csipogót. Kérdeztem tőle, hogy ugye fizetett érte, azt mondta, persze, nem lopott csak a pénztáros elfelejtette levenni. Hát nem tudom elhigyjem-e neki.

Múltkor hozott egy csokor virágot, én nem voltam otthon, a tesóm vette át, átfutott bennem az a gondolat, hogy ez még a temetőből is képes lenne lopni amilyen spúr, de megnéztem, nincs rajta "nyugodj békében" feliratú szalag.

A héten a városban sétáltunk, mondom neki, hogy tök nagy szél van, úgy beülnék valahova egy kávéra. Azt mondta, hogy olyan helyen drága, de itt van az alúljáróban egy autómata, ott ihatunk kávét.

Ez oké, de nekem inkább beülni lett volna kedvem valahova.

Hogy mondjam meg neki finoman, hogy köszönöm az ajándékait, de ne vegyen nekem?

2023. febr. 2. 22:23
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
98%

Teljesen mindegy, hogy mit írunk, mert te nem fogsz tenni semmit. Panaszkodsz, hogy mennyire skót a pasas, de inkább idővel a saját véleményedet fogod átalakítani, csak mert külsőre bejön a pasas.

Ami pedig az én személyes véleményem: a spórolás, és a zsugoriság között azért van némi különbség. Én sem szórom a pénzt. Mégis amikor barátnőm be akart ülni egy cukrázdába, bementünk, és szó nélkül fizettem a fogyasztását. Attól, hogy egyszer-kétszer fizetek neki valamit, vagy veszek egy csokit, vagy akármit, még nem fogom szórni a pénzt. Belefér a kiadásaimba, nem jelent elviselhetetlen anyagi terhet.

Az mondjuk tényleg igaz, hogy egy csoki nem lesz ehetetlen attól, hogy lejár. De ha valakivel járok, vagy valakivel randizok, akkor azért illik figyelni a formalitásokra is. Nem kell túézásokba esni, de azért lássa a másik, hogy nem csak úgy odadobok neki valamit, ami épp a kezem ügyébe akadt.

A harmadik dolog: természetesen a te dolgod, hogy mit meddig engedsz neki, de én személy szerint pofátlanságnak tartanám az ismerkedési időszakban szexuális célzatú ajándékot adni.

Összességében: a pasas fukar, a legkisebb mértékben sincs rád tekintettel, de azért már a bugyit leszedné rólad. Nézd, ha neked ez kell, hajrá. :)

2023. febr. 3. 10:06
 32/47 anonim ***** válasza:
86%

"Az mondjuk tényleg igaz, hogy egy csoki nem lesz ehetetlen attól, hogy lejár"

De, avas ízű lesz.

2023. febr. 3. 10:09
 33/47 anonim ***** válasza:
97%

Uhh, ha én adnék édességet ajándékba és kiderülne, hogy lejárt, hát ott süllyednék el szégyenemben. Ő meg közli, hogy "jólvanazúgy"?

Nagyon gáz, hogy még csak randizós fázisban vagytok és ennyi figyelmet képes beleadni... Ha kiváncsi vagy, hogy mi lesz pár év múlva, akkor ezt szorozd meg hárommal, vagy még többel. Most (talán) lopott melltartó, de lesz még használt is. Vagy használt bugyi...

Itt még azért megjegyzem, hogy randizós fázisban melltartót adni ritka nagy prosztóság. Nálam itt repült volna a lejárt bonbon után.

Párom is spúr időnként, szóval vele sem egyszerű, de az itt leírtaknak a közelébe sincs.

2023. febr. 3. 11:00
 34/47 anonim ***** válasza:
98%

"hogy randizós fázisban melltartót adni ritka nagy prosztóság."

AKkor nem csak én érzem így, csak nem akartam megemlíteni :)

2023. febr. 3. 11:48
 35/47 anonim ***** válasza:
92%

"Azt mondta, hogy olyan helyen drága, de itt van az alúljáróban egy autómata, ott ihatunk kávét."

Épp kaja közben olvastam a kérdésedet. Hát majdnem megakadt a falatka a torkomon. Mi a szent ég... 😂😂😂 Ott fordultam volna sarkon. A melltartó is elég gáz de az automatás aluljárós kávé mindent visz. Dobd ki ezt a pasit. Nem hiszem hogy nem találnál jobbat. 😅

26N

2023. febr. 3. 16:59
 36/47 anonim ***** válasza:
8%
35. Akit igazán szeretek, azzal egy automatás kávét is szívesen megiszok. (sakk-matt)
2023. febr. 4. 12:49
 37/47 anonim ***** válasza:
71%

36

Akit igazán szeretek, attól elnézem, hogy .... és ide tetszőlegesen bármi behelyettesíthető. Innentől fogva minden a kérdező önbecsülésén múlik. Legtöbbünknél ez a kávéautomatás dolog kiverné a biztosítékot.

2023. febr. 4. 12:52
 38/47 anonim ***** válasza:
3%
37. Nem ezen fog múlni hogy utálom -e az illetőt. Ha kezet emelne rám, azt nyilván nem hagynám.
2023. febr. 4. 13:00
 39/47 anonim ***** válasza:
86%
A kérdező és a csávó még csak randiznak. Ilyenkor "igazán szeretem" életérzés még egyáltalán nincs. A pasiról pedig sokat elmond hogy az alakuló kapcsolat legelején ennyire a fogához veri a garast.
2023. febr. 4. 13:11
 40/47 anonim ***** válasza:
8%

Nehogy már egy aluljárós kávé miatt dobjam ki!

Ez miért akadály bárkinél is? Áthidalhatatlan problémák!

2023. febr. 4. 13:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!