Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg neki, hogy nagyon gázak az ajándékai?

Figyelt kérdés

Udvarol nekem egy pasi. Nem kirúgni akarom, mert jó fej, intelligens, humoros és helyes is. Néha hoz nekem ajándékot, de eléggé cikik. Ilyeneket, mint fél éve lejárt bon-bon. Mikor feltűnt, hogy elég elrághatatlan, meg ki van fehéredve a csoki, megnéztem a lejáratát, s bizony szeptemberben lejárt. Említettem neki, hogy fél éve le van járva a csoki, amit a múltkor hozott, csak annyit mondott rá, hogy jó az, nincs annak semmi baja.

Szerintem ő is kaphatta valakitől.

A múlt hónapban meglepett egy melltartóval. Azt mondta, vett nekem egy dögös fehérneműt. Tény, hogy a melltartó tényleg tetszett, de otthon felfedeztem rajta, azt a nem tudom mi a neve, az a lopásgátló csipogót. Kérdeztem tőle, hogy ugye fizetett érte, azt mondta, persze, nem lopott csak a pénztáros elfelejtette levenni. Hát nem tudom elhigyjem-e neki.

Múltkor hozott egy csokor virágot, én nem voltam otthon, a tesóm vette át, átfutott bennem az a gondolat, hogy ez még a temetőből is képes lenne lopni amilyen spúr, de megnéztem, nincs rajta "nyugodj békében" feliratú szalag.

A héten a városban sétáltunk, mondom neki, hogy tök nagy szél van, úgy beülnék valahova egy kávéra. Azt mondta, hogy olyan helyen drága, de itt van az alúljáróban egy autómata, ott ihatunk kávét.

Ez oké, de nekem inkább beülni lett volna kedvem valahova.

Hogy mondjam meg neki finoman, hogy köszönöm az ajándékait, de ne vegyen nekem?

2023. febr. 2. 22:23
1 2 3 4 5
 21/47 NTBS ***** válasza:
90%
Szerintem egy őszinte beszélgetés sokat segíthet. Lehet elköszön tőled vagy Te tőle.
2023. febr. 3. 06:21
 22/47 anonim ***** válasza:
81%

Jèzusmària :D

Csóró, spúr, stílustalan…:D

Közlöd, hogy lejárt a bonbon és “jóvanazúgy”?

Akkor repült volna már. A kávéautomatás mutatványra esélye sem lett volna.

Neked nem kiábrándító, hogy minden fèrfias tulajdonság hiányzik belőle?

Lehet ezen mit tisztelni?

Szerintem magadat sem tiszteled egy kicsit sem, azért álltál szóba egy ilyen csődtömeggel.

Sok boldogságot, ha ennyire hülye vagy!

2023. febr. 3. 06:39
 23/47 anonim ***** válasza:
11%

NTBS

nem köszön el tőle, mert helyes.

2023. febr. 3. 06:43
 24/47 anonim ***** válasza:
92%
Hú, ezek nagyon gáz dolgok, nekem erről a TLC-n futó extrém fukarokról szóló sorozatban látottak jutotak eszembe...ott is olyan hajmeresztő dolgokat látni! Ízelítőt adott , hogy milyen az élete, és iszonyat gáz, hogy ő nem érzi, hogy mennyire kisstílű, amit csinál. Az ilyen mellett csak olyan tud megmaradni, aki hasonló kaliberű. Minden spúrságát meg fogja tudni neked indokolni, és készülj fel arra, hogy majd egymás vizében fürödtök, meg a wc lehúzását mellőzitek, a kávét hatszor lefűzitek, a fogselymet újrahasznosítjátok... a hajadat is inkább levágja, csak ne menj fodrászhoz, új ruháról álmodni se merj, és ha egy rohadt kávézóba nem képes beülni veled, mikor fázol, akkor mit gondolsz, otthon az egyéb kényelmi dolgok kapcsán milyen lesz? Majd megtapasztalatod, hogy egy ponton túl már lehet akármilyen humoros, helyes és intelligens, ha a baltát állítanád belé, mert nem bírod tovább :D
2023. febr. 3. 06:44
 25/47 anonim ***** válasza:
65%

Múltkor hozott egy csokor virágot, én nem voltam otthon, a tesóm vette át, átfutott bennem az a gondolat, hogy ez még a temetőből is képes lenne lopni amilyen spúr, de megnéztem, nincs rajta "nyugodj békében" feliratú szalag.

Szóval kaptál virágot, de te ezt is azonnal leszólod, első gondolatod, hogy milyen gáz lenne, ha temetőből lenne. WTF?!

Te ezt az embert rohadtul nem tiszteled (okkal vagy anélkül, az mindegy), akkor miről beszélünk?

2023. febr. 3. 07:13
 26/47 anonim ***** válasza:
15%
Így: "Bocs, de én aranyásó vagyok, csak gazdag férfi kell nekem."
2023. febr. 3. 07:56
 27/47 A kérdező kommentje:

Érdekes válaszok jöttek.

Nem vagyok aranyásó, nekem az se lenne baj, ha nem venne semmi ajándékot. De ilyen lejárt csokit, azért ne már.

Szerintem nem baj, ha egy pasi spórolós (legalább nem szórja a pénzt mindenféle hülyeségre, roncs autókra, horgász cuccokra stb. Az exem volt ilyen) Csak az a baj, hogy a mostani párom meg sokszor nagyon túlzásba viszi a spórolást és 5 ft-ot is a fogához ver.

2023. febr. 3. 08:04
 28/47 anonim ***** válasza:
78%
Ismerek iyen párt. Csak sátorozni mennek nyáron, megállni utkozben csak boltnal szoktak, éttermek kávézók kilőve. Egyedül parizert meg kenyeret vesznek ut kozben azt megeszik az autoban. A gyerekeiket is erre nevelik.
2023. febr. 3. 08:23
 29/47 anonim ***** válasza:
93%
Hiába helyes fiú, ha mellette óriási negatívumai vannak. Az rendben van, ha odafigyel a kiadásaira, mem szórja két kézzel a pénzét minden hülyeségre, de ez a másik véglet, mindent sajnál tőled, fogához veri a garast, ez hosszútávon qrva idegesítő lesz, mindenen cirkuszolni kell vele, egy strand, mozi belépőn, hacsak nem magadra vállalod ezek finanszírozását, vagy teljesen elszeparalodtok az emberektől, mert szinte minimalisan de mindenhova pénz kell.
2023. febr. 3. 08:30
 30/47 anonim ***** válasza:
87%
Itt nem a spórolás a gond, hanem hogy egyszerűen te nem érsz meg neki egy bonbont, egy kávét. Ha akarna ennyit még ki tudna adni.
2023. febr. 3. 10:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!