Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg neki, hogy nagyon gázak az ajándékai?

Figyelt kérdés

Udvarol nekem egy pasi. Nem kirúgni akarom, mert jó fej, intelligens, humoros és helyes is. Néha hoz nekem ajándékot, de eléggé cikik. Ilyeneket, mint fél éve lejárt bon-bon. Mikor feltűnt, hogy elég elrághatatlan, meg ki van fehéredve a csoki, megnéztem a lejáratát, s bizony szeptemberben lejárt. Említettem neki, hogy fél éve le van járva a csoki, amit a múltkor hozott, csak annyit mondott rá, hogy jó az, nincs annak semmi baja.

Szerintem ő is kaphatta valakitől.

A múlt hónapban meglepett egy melltartóval. Azt mondta, vett nekem egy dögös fehérneműt. Tény, hogy a melltartó tényleg tetszett, de otthon felfedeztem rajta, azt a nem tudom mi a neve, az a lopásgátló csipogót. Kérdeztem tőle, hogy ugye fizetett érte, azt mondta, persze, nem lopott csak a pénztáros elfelejtette levenni. Hát nem tudom elhigyjem-e neki.

Múltkor hozott egy csokor virágot, én nem voltam otthon, a tesóm vette át, átfutott bennem az a gondolat, hogy ez még a temetőből is képes lenne lopni amilyen spúr, de megnéztem, nincs rajta "nyugodj békében" feliratú szalag.

A héten a városban sétáltunk, mondom neki, hogy tök nagy szél van, úgy beülnék valahova egy kávéra. Azt mondta, hogy olyan helyen drága, de itt van az alúljáróban egy autómata, ott ihatunk kávét.

Ez oké, de nekem inkább beülni lett volna kedvem valahova.

Hogy mondjam meg neki finoman, hogy köszönöm az ajándékait, de ne vegyen nekem?

2023. febr. 2. 22:23
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
92%
Ennyire suttyó, hogy nincs pénze még csak egy kávéra sem egy kultúrált helyen? Ne csak azt mondd neki, hogy ajándékot ne hozzon, hanem hogy átgondoltad, de nem akarsz vele tovább ismerkedni.
2023. febr. 2. 22:26
 2/47 A kérdező kommentje:
Nem akarom ejteni, mert normális, helyes pasi, szerintem még pénze is van neki, csak spúr.
2023. febr. 2. 22:31
 3/47 anonim ***** válasza:
93%
Ez előre jelzi hogy mennyit fog beletenni a kapcsolatba. Csak épp a minimum szintet elérni, semmi esetre se többet. Minden kényelmetlen lesz majd, ne nyaraljatok, ne költségek.
 4/47 anonim ***** válasza:
88%

"jó fej, intelligens, humoros és helyes is."

Mindezek után? A bonbon meg a kávéautomata szerintem nagyon gáz. Én kidobnám. Semmibe se néz téged, azt elhiheted.

5/47 anonim ***** válasza:
98%
Mindenki arra költi a pénzét amire akarja ha a kérdező megmondja neki hogy nem kell ajándékokat vennie még örülni is fog meki hogy nem kell többet költenie!
2023. febr. 2. 22:37
 6/47 anonim ***** válasza:
96%

Nem csak az ajándékai gázok, hanem ő maga is. Lehet, hogy értelmes, humoros első blikkre, de aki ennyire a fogához veri a garast, sőt, talán még lopni is képes, az baromi messze van az elfogadhatótól.

Az ilyen férfiakból szoktak lenni azok az apák, akik még a pelenkát is minimum felezni akarják, de még inkább veled fizettetnék ki a gyedből/ gyesből. Hát tényleg ez kell neked, kérdező?

2023. febr. 2. 22:38
 7/47 anonim ***** válasza:
98%
Mondjuk én még azt is hozzátenném, hogy azért egy pasas az udvarlás kezdetén ne hozzon már nekem ajándékba melltartót.
2023. febr. 2. 22:40
 8/47 anonim ***** válasza:
10%

Hát erre most nagyon ráfaragtatok mindenkinek aláásni akaró "csajok" ( szememben nem vagytok igazi nők sem) mert a kérdezőnek esze ágában sincsen kidobnia a pasit!

Most nem tudtok mit kezdeni az erős kognitiv disszonanciátokkal!

2023. febr. 2. 22:41
 9/47 anonim ***** válasza:
98%
Nem lesz mellette vidám az élet.
2023. febr. 2. 22:52
 10/47 anonim ***** válasza:
95%

"normális, helyes pasi, szerintem még pénze is van neki"

Normális. Csak épp lopott melltartót ad ajándékba.

Pénze is van. Csak épp egy rohadt fillért nem fog abból rád költeni.

Helyes. Jah. Akkor legyél boldog vele, úgyis hasonló szinten áll az értékrendetek.

2023. febr. 2. 22:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!