Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg neki, hogy nagyon gázak az ajándékai?

Figyelt kérdés

Udvarol nekem egy pasi. Nem kirúgni akarom, mert jó fej, intelligens, humoros és helyes is. Néha hoz nekem ajándékot, de eléggé cikik. Ilyeneket, mint fél éve lejárt bon-bon. Mikor feltűnt, hogy elég elrághatatlan, meg ki van fehéredve a csoki, megnéztem a lejáratát, s bizony szeptemberben lejárt. Említettem neki, hogy fél éve le van járva a csoki, amit a múltkor hozott, csak annyit mondott rá, hogy jó az, nincs annak semmi baja.

Szerintem ő is kaphatta valakitől.

A múlt hónapban meglepett egy melltartóval. Azt mondta, vett nekem egy dögös fehérneműt. Tény, hogy a melltartó tényleg tetszett, de otthon felfedeztem rajta, azt a nem tudom mi a neve, az a lopásgátló csipogót. Kérdeztem tőle, hogy ugye fizetett érte, azt mondta, persze, nem lopott csak a pénztáros elfelejtette levenni. Hát nem tudom elhigyjem-e neki.

Múltkor hozott egy csokor virágot, én nem voltam otthon, a tesóm vette át, átfutott bennem az a gondolat, hogy ez még a temetőből is képes lenne lopni amilyen spúr, de megnéztem, nincs rajta "nyugodj békében" feliratú szalag.

A héten a városban sétáltunk, mondom neki, hogy tök nagy szél van, úgy beülnék valahova egy kávéra. Azt mondta, hogy olyan helyen drága, de itt van az alúljáróban egy autómata, ott ihatunk kávét.

Ez oké, de nekem inkább beülni lett volna kedvem valahova.

Hogy mondjam meg neki finoman, hogy köszönöm az ajándékait, de ne vegyen nekem?

2023. febr. 2. 22:23
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
10%
Ne halgass az itt kommentelő párodat kidobni akarókra nekik nincs senkijük!
2023. febr. 2. 22:54
 12/47 anonim ***** válasza:
84%
Nagyon komoly ez a csávó! Szerintem nagy játékos!
2023. febr. 2. 23:03
 13/47 anonim ***** válasza:
82%

#12 Na, ezt hogy logikáztad ki?

Egyébként a kérdező felnőtt nő, azt csinál, amit akar. Szerencsére ő sem felületes, hiszen nem számít, hogy a pasinak van pénze, és helyes, és még véletlenül sem hivatkozott rá "ezként" tárgyiasítva a lovagját, aki még a temetőből is képes lenne lopni...

Vagy várjunk csak!

Megérdemlik egymást.

#deszépisaszerelem

2023. febr. 2. 23:04
 14/47 anonim ***** válasza:
7%

14.

Fáj az igazság, azért pontoztok le de ennek csak örülök, legalább látom, hogy kinlodtok!

2023. febr. 2. 23:05
 15/47 anonim ***** válasza:
9%

14

#deszépisaszerelemcsakazértis

2023. febr. 2. 23:06
 16/47 anonim ***** válasza:
26%
Mit értetlenkedtek? A fickó jóképű, szóval szinte minden el van neki nézve.
2023. febr. 2. 23:14
 17/47 anonim ***** válasza:
10%
Úgy könnyű. Én is mindent megtehettem, amikor bejöttem a nőknek.
2023. febr. 2. 23:16
 18/47 anonim ***** válasza:
92%
A csipogós témában lehet igaza van. Ha a pénztáros nem húzta volna le, akkor becsipogott volna.
2023. febr. 2. 23:27
 19/47 anonim ***** válasza:
82%
Menekülj:D
2023. febr. 2. 23:59
 20/47 anonim ***** válasza:
93%
Az ilyen nők panaszkodnak tíz év múlva, hogy egyedül állják a gyerek összes kiadását, meg a kajapénzt is.
2023. febr. 3. 00:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!