Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kéne ahhoz, hogy elfelejtsem az exem?
Figyelt kérdés
Az exbarátnőm elhagyott 4 éve, most az államokban él, férje és gyereke van. Magyar a férje is, nem amerikai. Én azóta is szingli vagyok, egyszer volt csak barátnőm azóta, de csak pár hónapig, sajnos nem éreztem jól magam vele.2023. jan. 28. 20:36
1/2 anonim válasza:
Minimum ne kutakodj az élete után. Pl. itt a kérdésben se kellene, hogy releváns legyen, hogy ő hova jutott 4 év alatt. Esetleg neked is erőt kellene venned magadon, hogy az élet sok területén sikeres legyél, és attól majd lesz önbizalmad és örömöd. Arra talán jobban gerjednek majd a nők is.
2/2 anonim válasza:
Felejtsd el, zárd ki az életedből ez az alap, nem, hogy kutatod a profilját. Bizony amíg nem találsz valakit, aki a te szemedben nála jobb kaliber, addig ez a feszültség nem fog múlni. Én is így voltam az egyik exemmel, azt illetően, hogy 7 év után is eszembe jutott egy egy emlék valamiről. Utána egy csaj sem adta annyira, mint ő. De már beletörődtem, most is boldog vagyok és beletörődtem, hogy már sosem lesz az, mint amit vele átéltem. Nekem ő volt az igazi, én meg neki nem. Elfogadtam, túléltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!