Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy elfelejtsem?
Figyelt kérdés
Az elmúlt időszakban 2 srácot ismertem meg és monda kettő lapátra tett de én nem tudom elfogadni hogy nem keresnek már de én nekem eszembe jutnak folyton! Mit tegyek hogy ne fájjon?2022. márc. 17. 19:39
1/13 anonim válasza:
Ha rövid idő alatt 2 is összejött, hamarosan jön a következő. Foglald el magad, járj társaságba, sportolj, olvass, keress hobbit.
2/13 anonim válasza:
Keveredj ki a társfüggőségből. Hajrá aranyom!
3/13 Noren1989 válasza:
Ha rövid idö alatt 2 is összejött, nem kéne azonnal a harmadik ölébe ülni. Ahogy Meta mondja,foglalkozz magaddal. Persze lehet ez a függőség helyett figyelem, faszhiàny, vagy bàrmilyen elmaradt boldogsàg irànt vàgyakozàs.
4/13 anonim válasza:
Hát elkezdődött a mai rendelés. xDD
5/13 Noren1989 válasza:
Igen, hàt na, 3hete pont egy ugyanilyen sztorit hallgattam végig 😅 a csajszi màsfél óra figyelmet vett a làbközi értékeivel.
8/13 Noren1989 válasza:
#6, nem, de talàn benne lettem volna. Aztàn 7nap masszív shit hallgatàs utàn mondtam azt, h a dokija is dolgozzon màr meg az órabérért...
9/13 anonim válasza:
Szerintem semmit nem kell tenned. Mind a kettő könnyen felejthető.
10/13 anonim válasza:
#8:
Az ilyen betegeknek olaj a tűzre a(z efféle) kontakt. Én mindenképpen hanyagolnám ezeket, ha nem akarok nagyobb bajt magamnak. Erkölcsileg pedig nem is korrekt egy beteg embert (kvázi pácienst) ilyen-olyan célokra használni. Hidd el, tapasztalat…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!