Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy elfelejtsem?
Figyelt kérdés
Az elmúlt időszakban 2 srácot ismertem meg és monda kettő lapátra tett de én nem tudom elfogadni hogy nem keresnek már de én nekem eszembe jutnak folyton! Mit tegyek hogy ne fájjon?2022. márc. 17. 19:39
11/13 A kérdező kommentje:
#9 könnyű mondani hogy felejtsem ha egyszerűen mindig eszembe jutnak
2022. márc. 18. 07:19
12/13 Noren1989 válasza:
Kérdező, mivel kötöd le magad, mivel foglalkozol?
13/13 anonim válasza:
Mindenkinek eszébe jutnak, csak valaki elmegy dolgozni, lemegy a terembe kinyomni +5 kilóval, valaki kitakarít, hogy elterelje a gondolatait, vagy filmet néz, megcsinálja a leckét, vagy megvalósít távolabbi célokat is.
És van, aki hagyja magát lenyomni a problémának és a kúria legsötétebb zugában siratja a háborúba elmenő férjét, Harryt. Mint egy Jane Austen regényben…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!