Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy elfelejtsek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy elfelejtsek egy olyan embert, aki nem szeret viszont?

Figyelt kérdés

Egy munkahelyen dolgozom egy sráccal. Egyszer odajött hozzám, elkezdtünk beszélgetni, jóban lettünk és majdnem minden nap beszéltünk bent is neten is. Én közben megszerettem. De a probléma azzal volt, hogy neki barátnője van, már hosszú évek óta. Mivel nagyon jó barátok lettünk, elmesélte nekem hogy neki a barátnője mellett állandóan vannak szeretői. Így velem is erre gondolt, hogy időnként összejárhatnánk. Én természetesen megmondtam neki hogy inkább csak barátok maradjunk, de kicsit nyilván bizonytalan voltam, ezért mindig mondogatta hogy lefeküdhetnénk.

Én annak nagyon örültem, hogy jó barátok lettünk, mert minden személyes dolgot elmesélhettem neki és ő is mindent elmesélt nekem.

Pár hete azonban azt vettem észre, mintha nem annyira akarná velem ezt a barátkozást, mert azt is megbeszéltük hogy találkozunk hogy beszélgessünk egy kicsit, aztán rögtön másnap már el sem olvasta az üzeneteimet. Később beszéltünk kicsit, de megváltozott és már nem annyira beszélget velem. Hozzá teszem, hogy azt mindig megbeszéltük hogy találkozunk, de csak így barátilag, de ő sosem ért rá, mindig közbe jött neki valami. És már nem is dolgozunk együtt, mert ő már hónapok óta másik munkahelyen van. De minden nap beszélgettünk, ez csak most van egy kis ideje, mint ha ezek ritkulnának. Mondjuk az is igaz, hogy most nagyon sok a munkája. Viszont a szexet állandóan megemlíti, és szerintetek elmondjam neki hogy azért nem szeretném mert nekem az sokkal többet jelentene?

Azt is tudom, biztos másokat is fűz, de én szerettem volna ha a barátságunk megmarad. Viszont az hogy lassan megszűnik minden és eltávolodik nekem ez nagyon nem esik jól.

Szerintetek megpróbáljam hogy nem keresem többé? Csak az a baj hogy nagyon nehéz lesz elfelejteni. És ő is szokott keresni, aztán nem tudom hogy akkor mit mondjak miért nem akarom vele tartani a kapcsolatot.

2021. szept. 27. 09:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Szivattasd magad még egy kicsit, úgy is azt akarod nem? Nem nyavajogni kell, hanem ignorálni a pasit és kész.
2021. szept. 27. 09:31
 2/14 A kérdező kommentje:

Igen, tudom, hogy nem kellene vele semmilyen kapcsolatot fenn tartani, viszont próbáltam már elfelejteni, megszakítani vele a kapcsolatot, csak nem ment.

Nem tudom, melyik a könnyebb? Fokozatosan eltávolodni vagy hirtelen egyik napról a másikra teljesen megszakítani vele minden kapcsolatot?

2021. szept. 27. 09:38
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Micsoda suttyó pasi, te jó ég... Remélem, csak kamu a kérdés, vagy a kérdező tényleg full ostoba.
2021. szept. 27. 09:49
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Csodás "barát"-ra tettél szert. Talonba tart, amíg lát egy kis esélyt is arra, hogy megfektessen. Úgy érzem kicsit leamortizálódott a barát fogalma egyes embereknél. Én a helyedben megszüntetném az összes kapcsolatot vele azonnal, és más típusú barátságok után néznék.
2021. szept. 27. 10:04
 5/14 A kérdező kommentje:
Nálam nem amortizálódott le a barátság fogalma. Nagyon bizalmas és tényleg baráti viszonyba kerültünk, épp ezért nehéz elfelejtenem csak úgy egyik napról a másikra. Talán az egyik legjobb barátom volt. De erre csak mostanában jövök rá, hogy a részéről ez talán hazugság volt és csak a szex miatt hitette el velem hogy bizalmas a kapcsolatunk és hogy neki is számítok mint ember. De ez nagyon rosszul esik, nem kívánom senkinek.
2021. szept. 27. 10:15
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Ő nem barátként tekint rád, azért volt bizalmas, hogy meghúzzon.Azért vonult most háttérbe, mert nem halász rá. Vagy éppen van helyetted más. Ő nem akar mást csak szexet, ha te csak azt nem akarod akkor szakíts meg vele minden kapcsolatot, mert így csak szenvedni fogsz.

N

2021. szept. 27. 10:24
 7/14 anonim ***** válasza:
*hajlasz rá
2021. szept. 27. 10:24
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg az történt, hogy ravasz módon először szerettette meg magát veled, és csak utána hozta fel az igazi szándékát. Persze lehet, hogy élvezte a barátkozós részt is, de gyanús, ez a folyton szex-el nyomulás, és hogy végre találkoztatok és látta rajtad, hogy nem fogsz lefeküdni vele, másnaptól már nem is érdekled annyira. Ezen a találkozón nem történt egy közeledés felőle, amit te elutasítottál?

Jó, elismerem, hogy nem amortizálódott le a barátság fogalma nálad, csak egyszerűen naív vagy és lelkileg kihasználható valószínűleg. És ezzel sajnos vannak páran, akik visszaélnek, ha látják rajtad.

De azt veszem ebből észre, hogy ebből nem lesz igazi barátság visszahozása, továbbra is azt tanácsolom, hogy szakítsd meg vele a kapcsolatot, és minél hamarabb próbálj túljutni rajta.

4-es voltam

2021. szept. 27. 10:27
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ő nem baratkozik, hanem manipulál. Mivel nem adtad be a derekad másnál fog próbálkozni és rád nem jut már idő.
2021. szept. 27. 10:53
 10/14 A kérdező kommentje:

Igen, értem én ezt. Furcsa kicsit az, hogy egyik nap még fűz, majd rögtön másnap már van más jelentkező?

Akkor valószínűleg egyszerre több csajnál is próbálkozik.

A másik ami még furi, hogy neki van több lány barátja is, ezt mondta. Akkor a barátokra azért tudna időt szakítani.

2021. szept. 27. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!