Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy elfelejtsek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy elfelejtsek egy olyan embert, aki nem szeret viszont?

Figyelt kérdés

Egy munkahelyen dolgozom egy sráccal. Egyszer odajött hozzám, elkezdtünk beszélgetni, jóban lettünk és majdnem minden nap beszéltünk bent is neten is. Én közben megszerettem. De a probléma azzal volt, hogy neki barátnője van, már hosszú évek óta. Mivel nagyon jó barátok lettünk, elmesélte nekem hogy neki a barátnője mellett állandóan vannak szeretői. Így velem is erre gondolt, hogy időnként összejárhatnánk. Én természetesen megmondtam neki hogy inkább csak barátok maradjunk, de kicsit nyilván bizonytalan voltam, ezért mindig mondogatta hogy lefeküdhetnénk.

Én annak nagyon örültem, hogy jó barátok lettünk, mert minden személyes dolgot elmesélhettem neki és ő is mindent elmesélt nekem.

Pár hete azonban azt vettem észre, mintha nem annyira akarná velem ezt a barátkozást, mert azt is megbeszéltük hogy találkozunk hogy beszélgessünk egy kicsit, aztán rögtön másnap már el sem olvasta az üzeneteimet. Később beszéltünk kicsit, de megváltozott és már nem annyira beszélget velem. Hozzá teszem, hogy azt mindig megbeszéltük hogy találkozunk, de csak így barátilag, de ő sosem ért rá, mindig közbe jött neki valami. És már nem is dolgozunk együtt, mert ő már hónapok óta másik munkahelyen van. De minden nap beszélgettünk, ez csak most van egy kis ideje, mint ha ezek ritkulnának. Mondjuk az is igaz, hogy most nagyon sok a munkája. Viszont a szexet állandóan megemlíti, és szerintetek elmondjam neki hogy azért nem szeretném mert nekem az sokkal többet jelentene?

Azt is tudom, biztos másokat is fűz, de én szerettem volna ha a barátságunk megmarad. Viszont az hogy lassan megszűnik minden és eltávolodik nekem ez nagyon nem esik jól.

Szerintetek megpróbáljam hogy nem keresem többé? Csak az a baj hogy nagyon nehéz lesz elfelejteni. És ő is szokott keresni, aztán nem tudom hogy akkor mit mondjak miért nem akarom vele tartani a kapcsolatot.

2021. szept. 27. 09:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ő nem a barátod, hidd el. Ő csak meg akar fektetni, szeretővé tenni. Manipulació az egész hozzá állása, te pedig szó szerint bevetted. Mivel nem sikerült, így eltávolodott. Ennek 2 oka is lehet. Az egyik az, hogy azt várja, te lépjél most egyet és feküdj le vele. Vagy a másik ok az lehet, hogy kicsit megúnta, hogy túl sok energiát kell a "barátkozással" tölteni, van másik könnyebb prédája.

Nő vagyok, voltam többször olyan helyzetben amikor a kolléga, ismerős, ovodatárs apukája a játszótéren, stb...pasik elkezdtek hirtelen barátkozni, panaszkodni a "megromlott házasságukra". Ezeket elég gyorsan leépítettem, aki kitartóan "zaklatott" azt meg is fenyegettem, hogy ha nem hagy békén felhívom a feleségét. Széles az ilyen patkányok palettája. Még egyszer mondom, ő nem a barátod, csak egy hazudozó.

2021. szept. 27. 11:21
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem akar a barátod lenni. Csak bejutni a bugyidba. Mit nem értesz ezen.
2021. szept. 27. 11:21
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de totál baleknak néz. Nem akar ő barátot, csak megdönteni párszor, aztán odébb áll. Addig menekülj, amíg bele nem szeretsz, akkor cseszheted.
2021. szept. 27. 19:18
 14/14 A kérdező kommentje:
Na hát ez az. Nekem már vannak érzelmeim felé, ezért olyan nehéz elengedni.
2021. szept. 27. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!