Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért nem hagyja, hogy végre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nem hagyja, hogy végre elfelejtsem?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Volt párom teljesen kikészítt... Ha kell, ha nem rám ír. Csak úgy a semmiből. Igen már letiltottam, de mindig megtalál. Tudja, hogy hol dolgozok ezáltal néha "meglátogat". Hiába vagyok vele bunkó. Olyan mintha nem akarná, hogy elfelejtsem... És sajnos ez így be is jön neki..

Nekem van párom, akit mindennél jobban szeretek.

De így, hogy a volt pasim mindig feltűnik elég nehéz. Nagyon szerettem annak idején, de meg van az oka, hogy nem vele vagyok.. Mit tennétek a helyembe? Hogy felejtsem el?

2022. ápr. 16. 06:48
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
Ne legyél bunkó. Mondd meg neki, hogy szeretted, de vége, már mással vagy, ne keressen. Egyszer mondd meg, személyesen, és többet ne állj szóba vele.
2022. ápr. 16. 07:40
 2/4 Noren1989 ***** válasza:
100%
Én màr a tàvoltartàsi végzést javasoltam volna, de #1 meggyőzött, h lehet kultúràlt megoldàs is 😅
2022. ápr. 16. 08:17
 3/4 A kérdező kommentje:
Igazából nem beszélni nem tudok vele, mivel én eladó vagyok és ő pedig a vásárló... Szóval ez így kicsit nehézkes..
2022. ápr. 16. 08:26
 4/4 anonim ***** válasza:
76%
Kiszolgálod ahogy kell,elfordulsz mint egy idegennel tenned ennyi,ha zaklatni kezd esetleg mert nem biztos de még van rá az esély akkor mondod neki hogy a rendőrséghez fordulsz,már egy idegen számodra és nincs miről beszélni ,ha ezt tovább folytatja akkor az már zaklatás, esetleg szólsz párodnak majd ő le állítja ha tudja.
2022. ápr. 16. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!