Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy elfelejtsem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy elfelejtsem azt a srácot, akinek csak szexre kellettem volna?

Figyelt kérdés

Tudom, gáz és ostoba kérdés, de annyira megfogott a személyisége...Meg végig olyan dolgokat küldözgetett nekem és mondott, mint amiket a szerelmes párok, de a végén a semmiből bevágta, hogy neki nem kell most semmi komoly, de bármi más jöhet. Persze elutasítottam, de nagyon rosszul esett...Vajon miért gondolta meg magát? Azt hittem komolyan gondolja. És az a fura, hogy mikor teszek ki valamilyen képet magamról, akkor legtöbbször reagalgat rá, stb Miért jatszadozik tovább? Hisz tudja, hogy úgyse fogok belemenni olyanba, amit ő akar. És tudom h nincs barátnője, hogy ha mondanatok, hogy kozbe jött valaki más, hogy azért nem kellettem neki komolyan.

Tehát...hogy felejtsek el egy ilyen embert?

2021. aug. 17. 03:15
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
97%
Tiltsd le, amúgy is elég kreténség, hogy még likeolgatja a képeid ezek után.
2021. aug. 17. 03:17
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolta meg magát, ő kezdettől csak ennyit akart veled. Az h likeolgatja a képeid viszont olyan, mintha tovább nyomulnak. Nem méltó hozzád,(belsőre) úgy felejtsd el. Csak képzeled jofejnekk, de nem az. És tiltsd le.
2021. aug. 17. 04:04
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
Bocs a hibákért...
2021. aug. 17. 04:04
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Megpróbált beetetni a szerelmes dumájával, úgy volt vele hogy vagy bejön vagy nem 🤷‍♂️
2021. aug. 17. 04:19
 5/28 anonim ***** válasza:
4%
Én sosem fogom megérteni az ilyen prűd kisasszonyokat… ha valaki tetszik akkor azzal miért megalázó csak szexelni? Ezzel a komoly kapcsolattal meg vagytok őrülve…
2021. aug. 17. 05:17
 6/28 Noren1989 ***** válasza:
100%

Etetés -megvan, h mit jelent?

No kérlek, a frici valójàban nem azzal a személyiséggel bír, mint amit bemutatott...

2021. aug. 17. 06:46
 7/28 anonim ***** válasza:
95%

5

Ez nem prűdség te f*sz! Csak nem vagyunk egyszerhasználatosak! (Most az értékes Nőkre gondolok)

Dugásra ezren allnak értem sorban! Ha azt akarom, akkor fizetnek is érte! Ott, annyit, úgy, ahol, és ahogy én akarom! De miért pocsékoljam az időmet, energiámat, egy ilyenre???? Az idő alatt, kereshetem a nagy őt is!

Egyébként, pont ez volt a baj, mert még megalázobb, hogy megkedvelte szegény lány.....

- megdugta volna, és úgy lép le! Nem minden Nő érzéketlen, és képes egy ilyet sérülés nélkül túlélni!

2021. aug. 17. 06:48
 8/28 anonim ***** válasza:
16%
Ebben mi a meglepő? Mondta amit hallani akartál aztán lelépett mert gondolom halogattad a talit meg csak a figyelem kellett, neki nem ért meg többet ennél.
2021. aug. 17. 07:22
 9/28 anonim ***** válasza:
37%

Hülyeség a nőknek ez a mindenáron komolyat akarok mániája szerintem is.

Erről a férfiról meg annyit, hogy lehet akarna/akart volna komolyat de amikor azt írta hogy kaland akkor épp olyan kedve volt, vagy azt hitte hogy olyan lány vagy aki azt akarja tőled és nem akart töketlen lenni.

A férfiak is szeretnének komolyat, de nem mindig és nem minden potenciálisan bejövő csajtól.

Akár úgy is akarhat csak kalandot hogy tényleg igazakat mondott előtte, csak egyszerűen most neki így kényelmesebb.

Az is lehet hogy hazudott végig, de akkor meg azért van, mert tudja hogy minden nő szinte ilyen, szexre meg szüksége van, de akkor is van benne legalább annyi gerinc, hogy mielőtt megfektetett, megmondta hogy nem akar komolyat.

2021. aug. 17. 07:56
 10/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem már az elejétől is csak szexet akart, csak még nem mondta el. Képeid azért lájkolja, hogy felfigyelj rá és bízik benne idővel összejöhet a szex.

Mit tegyél?

Szakíts meg vele minden kapcsolatot, foglald el magad, járj társaságba és az idő majd segít.

2021. aug. 17. 08:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!