Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy elfelejtsem azt a srácot, akinek csak szexre kellettem volna?
Tudom, gáz és ostoba kérdés, de annyira megfogott a személyisége...Meg végig olyan dolgokat küldözgetett nekem és mondott, mint amiket a szerelmes párok, de a végén a semmiből bevágta, hogy neki nem kell most semmi komoly, de bármi más jöhet. Persze elutasítottam, de nagyon rosszul esett...Vajon miért gondolta meg magát? Azt hittem komolyan gondolja. És az a fura, hogy mikor teszek ki valamilyen képet magamról, akkor legtöbbször reagalgat rá, stb Miért jatszadozik tovább? Hisz tudja, hogy úgyse fogok belemenni olyanba, amit ő akar. És tudom h nincs barátnője, hogy ha mondanatok, hogy kozbe jött valaki más, hogy azért nem kellettem neki komolyan.
Tehát...hogy felejtsek el egy ilyen embert?
Idealizàltad a paliról a kèpet, és magányos vagy
Kéne neked valaki normális
Azt hitte szórakozol vele. Hogy a szerelmes uzik sz.rt se érnek.
Igy a végén bevágta hogy akkor nem is kell.
Azért sem feküdtem le vele, mert szűz vagyok :) és elsőre nem egy kis kalandban szerettem volna elveszíteni, ami a palinak semmit nem jelentett volna, nekem viszont, mint ahogy minden normális lánynak igenis fontos az első alkalom.
És ez nem igaz, hogy én halogattam a találkozót. 1x hívott, akkor is csak a haverokhoz, de oda nem mentem el és többet nem is hívott, hiába utalgattam rá, hogy nem lenne rossz egy tali. Csak szerintem azért nem hívott már, mert látta, hogy velem úgysem fog összejönni a kis terve, mert a végén úgy irta, hogy “egy a baj, az hogy nem ugyanazt akarjuk minketten” és itt derült ki, hogy hát neki mik is voltak a szándékai. Csak azt nem értettem, hogy akkor mi értelme volt húzni az időt több mint egy hónapig. Hamarabb is kiderült, hogy úgyse fogok belemenni.
Kapásbol elitelted.
Az emberekben folyamatában alakul ki a szerelem. Te meg azt várod tole hogy egy pillanat alatt legyen az.
Az emberek ismerkednek egyutt vannak szexelnek aztan folyamatosan alakul egyre jobban a kötődés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!