Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legnagyobb flexetek parkapcsolatok teren?
Figyelt kérdés
A kerdes adott.2023. jan. 25. 23:03
12/23 anonim válasza:
Párkapcsolatunkban a teljes bizalom. Úgy vettem észre ez nagyon keveseknél jellemző, pedig ez az alapja egy jól működő kapcsolatnak.
15/23 anonim válasza:
Az atya a fiu es a szent lelek neveben is ezennel osszeadom #11 es #13 as kommenteloket.
Ezennel Gyakoris Tarsakka nyilvanitottakak titeket.
Ámen 😀😀😀😀
Ez elegge Flex volt.
16/23 anonim válasza:
Az, hogy nem csaltam még meg senkit.
17/23 anonim válasza:
Az is hatalmas flex, hogy a párom teljesen alapnak tartotta, hogy egymás mellett éljük az életünket normálisan és a párkapcsolatunkat kezeljük magánéletnek, amiben nincs egy alternatív magánélet, amihez a másiknak semmi köze. Amint több időt töltöttünk egymással, mindkettőnk be tudott lépni a másik gépébe, mobiljába, tudjuk egymás pinkódjait eszközökhöz, kártyákhoz anélkül, hogy kérni kellett volna egymástól. Magunktól be szoktunk számolni arról, hogy kivel mit beszéltünk épp, mert szeretjük megosztani az ilyesmit a másikkal. Hacsak kifejezetten nem kéri valamelyik barátunk, hogy a párunk ne tudjon az ő privát dolgairól, meg szoktuk osztani egymással, egyébként bizalmasan kezeljük. Olyanok vagyunk, mint az ikrek és leszarom, hogy valaki ettől rosszul van, én örülök, hogy ennyire összenőttünk. Nekünk komfortos ez a közelség, mivel egyikünknek sem kellett unszolnia a másikat érte, hanem így alakult ki.
18/23 anonim válasza:
Nekem egy 2800w - os Makita. Gyémántvágóval. 😎💪
19/23 anonim válasza:
Miért nem lehet kiírni Magyarul egy kérdést? Flex, köszcsi,szivcsi, puszcsi.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!