Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legnagyobb tanulság a zàtonyra futott párkapcsolatodból?
Némi elfogultság érződik a válaszodban.
Főként olyan tanulságokra lennék kíváncsi, amit higgadt fejjel, a sebek begyógyulása után vontatok le, és kamatoztattatok egy következő kapcsolatban.
Előbb utóbb minden kapcsolat a végére ér, amikor megszűnik a vonzalom, bármennyire is azt hinné az ember előtte, hogy megtalálta az igazit (ami nincs)
Valamint sosem tudhatod, hogy mikor hogyan kavar a csajod a hátad mögött.
Aki könnyűvérű volt, laza kapcsolatokkal azzal nem fogok komoly kapcsolatot kialakítani, mert idő kérdése és csalni fog.
Ja és csatlakozok az előttem szólókhoz: sose bizz 100%-ban senkiben.
Volt pár zátonyra futott hosszú, élettársi kapcsolatom.
Ezekből az alábbiakat szűrtem le:
- Ha nem jó a szex, később sem lesz jobb, felesleges erőltetni.
- Ha hónapokon keresztül minden áldott nap eszedbe jut, hogy szakítani kéne, akkor szakítani KELL. Nem, nem lesz jobb, felesleges várni vagy próbálkozni.
- Ha úgy érzed, hogy valami nem stimmel, akkor valami nem stimmel.
- Ha nem mersz feltenni egy akármilyen kérdést, mert félsz, hogy mit fog rá mondani, akkor a kapcsolat kuka. Soha nem félhetsz semmikor attól, hogy feltegyél egy kérdést, vagy megpróbálj megbeszélni valamit.
- Ha nem tetszik neki az igazi éned, akkor hagyd a francba.
- Ne engedj az elveidből és az elvárásaidból, mert nincs értelme.
Nekem ezek.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!