Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legnagyobb áldozat amit a párodért/kapcsolatotokért megtettél?
Figyelt kérdés
2021. júl. 20. 19:36
1/8 Noren1989 válasza:
Fogtam a kezét az abortusznàl.
3/8 anonim válasza:
Ki tartottam mellette akkor is amikor semmije nem volt, én adtam neki hónapokig pénz és kajat(nő vagyok) azóta a feleseg vagyok, jó módban élünk és mindig azt mondja, hogy sosem felejti el❣️És nem jönne olyan nő akiert eltudna hagyni vagy még csalni, mert a jóba sokan beleulnek de amikor semmije nem volt, akkor én voltam mellette.
4/8 anonim válasza:
Osztom a 3.at! Illetve, gyereket szültem, úgy, hogy annyira nenm akartam...most mar semmire nem cserelném el.
5/8 anonim válasza:
Felmondtam a (nagyon jó) munkahelyemen, és elköltöztünk vissza Magyarországra, mert a menyasszonyom nem tudta megszokni az adott nyelvterületet.
(Ma már más országban élünk, ami mindkettőnknek megfelel, de akkor rossz volt ezt meglépni, de természetes volt, hogy őt választom.)
6/8 anonim válasza:
Falura költöztem vele.. Azóta is átkozom a napot hogy belementem. Gyűjtöm a gyógyszereimet, majd így vagy úgy lelépek..
7/8 anonim válasza:
Nem érte, hanem a gyermekemért tettem, mert az anyja azt mondta, hogy vagy vele és csak vele szerelemmel, vagy nem láthatom a gyermekemet, amíg 18 nem lesz.
Szabad életről, poliamoriáról, egy szerelemről, sok jó munkáról és hobbiról, amik neki jem férnek bele. Ilyenek.
8/8 anonim válasza:
Idegen ferfiakkal szexeltem a tartozasai kifizetesere.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!