Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ma már valóban más a csajozás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma már valóban más a csajozás mint régen?

Figyelt kérdés
22 vagyok, szűz igazából, bár nem értem ebben mi olyan nagy dolog. Apám 13 évesen vesztette el valami diszkóban aztán 21 éves korában megszülettem én. De harmincasok is azt mondják hogy régen más volt. Igazából én se csajozni se bulizni nem szeretek, az előbbire abszolút nem tudom rávenni magam a másik meg nem érdekel, nem félelemből, csak nem érzem a késztetést. Egyébként szerintem senkihez nem hasonlítok túlzottan belsőre a családomból, max apám cinizmusa érződik rajtam. Viszont érzelmileg igencsak tompa vagyok. Valóban másabb volt ez régen?
2023. jan. 18. 22:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mindig változik, ma már ige, totál más, mint régen volt.
2023. jan. 19. 05:30
 12/13 A kérdező kommentje:
Bár betegen ha akarnék sem lehetnék "menő arc". Tök felesleges bármivel is foglalkozni ebben a szánalmas világban.
2023. jan. 19. 17:33
 13/13 A kérdező kommentje:
Amúgy nem értem mi menőség van abba hogy ki mennyi mindenkit meg mikor b'sz meg először
2023. jan. 20. 02:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!