Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ma már valóban más a csajozás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma már valóban más a csajozás mint régen?

Figyelt kérdés
22 vagyok, szűz igazából, bár nem értem ebben mi olyan nagy dolog. Apám 13 évesen vesztette el valami diszkóban aztán 21 éves korában megszülettem én. De harmincasok is azt mondják hogy régen más volt. Igazából én se csajozni se bulizni nem szeretek, az előbbire abszolút nem tudom rávenni magam a másik meg nem érdekel, nem félelemből, csak nem érzem a késztetést. Egyébként szerintem senkihez nem hasonlítok túlzottan belsőre a családomból, max apám cinizmusa érződik rajtam. Viszont érzelmileg igencsak tompa vagyok. Valóban másabb volt ez régen?
2023. jan. 18. 22:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
43%
Mivel vagy előrébb, ha igen?
2023. jan. 18. 22:12
 2/13 A kérdező kommentje:
Csak érdekel mondjuk?
2023. jan. 18. 22:13
 3/13 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem apád csak belevalóbb volt.

Manapság is vannak akiknek összejön fiatalon, másoknak meg nem.

Az, hogy változnak az idők, nem jelenti hogy rosszabb minden.

2023. jan. 18. 22:14
 4/13 A kérdező kommentje:
Mondták már nekem hogyha annyi energiát raktam volna bele mint másba akkor rég nem lennék szűz, de nem mozgat, amúgy is nehezebb sorsom van mint apámnak volt mert 4 éves korom óta beteg vagyok.
2023. jan. 18. 22:15
 5/13 A kérdező kommentje:
Bár nem akarok a betegségről panaszkodni.
2023. jan. 18. 22:16
 6/13 anonim ***** válasza:
67%
Apad menobb arc volt, mint te, ennyi. A sok nyomi aki itt panaszkodik, hogy bezzeg az apja idejeben, arra nem gondol, hogy valoszinuleg az apjuk nem egy nema nyomorek volt, aki rapislogni sem mert a nokre. Ronda volt az apatok? Huha, a 70-es/80-as evekben mindenki ronda volt mai szemmel.
2023. jan. 18. 22:19
 7/13 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok néma csak nem érzem a késztetést :D. Amúgy 12 évesen volt egy gyerekszerelmem akit irigyeltek meg dicsértke mert 11 évesen már kinőtt a melle meg egész formás volt. Utólag azt mondta hogy sajnálatból járt velem ami szerintem nem volt igaz mert velem ünnepelte a születésnapját és bemutatott a szüleinek, apám erre azt mondta akkor hogy a nők ilyennel próbálják megbántani a férfit szóval nem igaz.
2023. jan. 18. 22:23
 8/13 A kérdező kommentje:
Jah, amúgy ő a diszkóban ekizős tipus volt, nem a magamfajta elvonulást élvező :D.
2023. jan. 18. 22:24
 9/13 A kérdező kommentje:
Illetve engem nem érdekel a menőség/népszerűség, jobban szeretem az anyagi javakat.
2023. jan. 18. 22:26
 10/13 anonim ***** válasza:
32%

"A legmélyebb pincétől a legmagasabb csúcsig küzdöttem Morgoth balrogjával.

Végül lehajítottam az ellenségemet, s a hegyoldalon porrá zúzódott, ahova esett.

Aztán elragadott a sötétség, s én kiballagtam gondolatból és időből. A csillagok keringtek fölöttem, s minden nap oly hosszú volt, mint egy élet a Földön. De a vég elkerült. Éreztem, visszatér belém az élet.

Visszaküldtek, hogy teljesítsem a feladatomat."

Khmm...ez csak egy szövegrész a gyűrűk urából, de az apáink korabeli emberek, így mesélik egy átlagos reggelüket, hogy kb ilyen küzdelmes úton /utakon jutottak el az iskoláig. :DD

2023. jan. 18. 23:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!