Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig normális őrizgetni az ex képeit?
A barátommal már több mint egy éve együtt vagyunk. A napokban csinált egy fotó albumot a képeiből, amik össze-vissza voltak dobozokban. Többnyire a családjáról(szülők, testvérek, unokatesók) vannak régi képek egészen a gyerekkorától mostanáig.
Egy nagyobb eseményen ott volt vele az exe is, akivel 6-7 évig voltak együtt és erről az eseményről pár képen rajta van. Egy csoportképen, arra még azt mondom hogy oké, közös képek nincsenek, de több olyan is van, ahol családtagokkal van kettesben rajta a csaj és ezeket nem tudom magamban hova rakni, hogy miért kellenek oda az albumba.
Megértem, ha vannak képek, amiket meg akar őrizni, mert emlékek, de nem tetszik, hogy belerakta az albumába. Nekem is vannak hasonló képeim, a gépemen elmentve egy eldugott mappába (nem azért eldugott, mert titkos, csak mert amolyan nem törlöm ki, de ne is legyen a szemem előtt státusza van)
Beszéltünk róla, mielőtt megmutatta az albumot, elmondta, hogy belerakta ezeket a képeket is, merthogy a múltjához tartoznak és akkor és ott jó volt. Meg is értem és nem vesztünk ezen össze, de azért zavar, hogy kettőt lapozok és utána ott vagyok én, aztán megint a csaj. (Tény, hogy pasi, az albumrendezés nem az ő asztala) Gyerekes vagyok?
Van némi igazság abban amit írsz. Súrolja a jó ízlés határát.
De! Ha minden rendben van a kapcsolatotokkal, akkor a helyedben nem pattognék ilyen szarságon. Minden ember más, máshogy éli meg a múltját. Inkább azon munkálkodj hogy te is legyél neki éppen annyira nyomot hagyó az életében akihez annyira sok jó öröm boldogság fűz.
Se nő se férfi nem örül annak sőt taszítja ha az aktuális párjának megvannak az exe képei is és még néha nézegeti is őket.
Kamuzik aki ezt elfogadja.
Részemről azt jelenti, hogy még nem lépett túl rajta
Tudomásul kell venni, hogy embere válogatja ki hogyan éli meg az exet.
Úgy gondolom, hogy mivel nem gyugiban őrzi a képeket, nem úgy találtál rájuk, hogy leste lementve, vagy nem a mai képeivel teszi/likeolja.
Plusz nem emlegeti, nem hasonlít vele össze, összhangban vagytok addig nincs okod rosszra gondolni.
Ha ő nem ad okot bizalmatlanságra te ne kreálj, így a legjobb szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!