Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Feladnátok egy szerelmet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feladnátok egy szerelmet a céljaitokért?

Figyelt kérdés

Van egy hosszu kapcsolatom és igazából döntés előtt állok, mert időközben derült ki hogy nem egy a célunk.

Én el akarok költözni a jelenlegi lakhelyünkről messzire (céljaim, terveim vannak) ő nem! De én nem érzem itt 100%-ig boldognak így.

A kapcsolatunk sem olyan már mint az elején de szeretjük egymást nagyon!

Mit tennétek ilyen esetben?

23L

2023. jan. 15. 11:12
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
91%

Kövesd az álmaidat, fiatal vagy még, sok időd van ismerkedni.

Amúgy ha annyira szeret, utánad menne.

2023. jan. 15. 15:12
 32/37 anonim ***** válasza:
97%
Amugymeg az igazi szeretet nem is az, hogy (el)várjuk a masiktól hogy bármit is feladjon értünk. Hanem támogatjuk a céljaiban. Es egyhajoban evezunk.
2023. jan. 15. 15:13
 33/37 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem sem az a szeretet mikor a másiktól elvárjuk hogy feladjom mindent .Hanem az ha egymást kölcsönösen támogatjuk egymást jóban rosszban.Nekem azt mondta a párom hogy még a világ végére is utánnam jönne,és bármi van számíthatok rá és támogat amiben tud,és mindent meg tesz azért hogy én boldog legyek és ez fordítva is így van.Szerintem ez az őszinte szeretet.Bármit meg tudok a párommal beszélni és közösen megtaláljuk az arany középutat.Kérdező ha a párod őszintén szeretne akkor utánnad menned és nem hagyná hogy dilemmába legyél a céljaid és a párkapcsolatot illetően de mint mondtad hogy csak "elvagytok egymás mellett" ez nem őszinte és igaz szerelem.
2023. jan. 15. 15:26
 34/37 anonim ***** válasza:
98%

Ha van párom akkor az azt jelenti hogy ismerkedünk. Az ismerkedésnek nincs vége. Én olyan embert választottam anno, akivel a világnézetünk, a céljaink azonosak, a habitusunk is, együtt megbeszélve állítottuk fel a lecet amit át szerettünk volna ugrani.

Ha a céljaink nem azonosak, akkor szépen, nem veszekedve de elválunk egymástól. Ide már intelligencia is kell. Viszont az udvarlási időszak nálunk nem a tömény szexről szólt, hanem a tartalmas beszélgetésekről, hogy ne csesszük el az időnket úgy, hogy ergo egy ismeretlen emberrel próbálkozzunk. Mi már az elején leszögeztük hogy idővel elhagyjuk a városunkat, mert nem volt perspektíva. Szinkronizáltuk a dolgainkat, először én költöztem, szereztem albérletet, majd 2 hét múlva jött a párom is, aki ma már a feleségem. Találtunk munkát, és idővel mindketten szép karriert futottunk be. Saját család, lakás, autó, egzisztencia. A lényeg hogy mindig azonos célok vezéreltek minket, de saját mozgástérrel. Fura vagy nem, de nálunk a tudatosság a mai napig sokkal erősebb mint a rózsaszín köd. Építs fel egy házat tervrajz, szakértelem és irányítás nélkül, vagy azokkal. Lesz némi különbség! :) A baromira kell egy ház érzés piszkosul kevés lesz, meg az hogy egy házról álmodozol. A példa képletes.

2023. jan. 15. 15:27
 35/37 A kérdező kommentje:

17 évesek voltunk mikor összejöttünk, ilyenkor még az ember sem lát a jövőbe, gyerek fejjel..

Időközben viszont felnőttünk és változtunk, más a gondolkodásmód, mint gyerekként.

Nyilván ha most kellene párt választanom, a legeslegelső az lenne hogy passzoljanak az életcéljaink.

2023. jan. 16. 16:31
 36/37 anonim ***** válasza:
96%
Sehol nincs leírva, hogy a gyerekkori partnereddel éled le az életed. Sőt, 99% hogy nem vele. Ilyenkor van az, hogy mindenki keres egy hozzá hasonlót, ez pedig egy újabb állomás lesz az életetekben. Aztán 30 évesen rájössz hogy az elmúlt 7 éves kapcsolatoddal sem azonosak a céljaitok, majd keresel mást... Így megy ez a családalapításig.
2023. jan. 16. 16:36
 37/37 anonim ***** válasza:
31%
...meg azután is.
2023. jan. 16. 16:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!