Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Feladnátok egy szerelmet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feladnátok egy szerelmet a céljaitokért?

Figyelt kérdés

Van egy hosszu kapcsolatom és igazából döntés előtt állok, mert időközben derült ki hogy nem egy a célunk.

Én el akarok költözni a jelenlegi lakhelyünkről messzire (céljaim, terveim vannak) ő nem! De én nem érzem itt 100%-ig boldognak így.

A kapcsolatunk sem olyan már mint az elején de szeretjük egymást nagyon!

Mit tennétek ilyen esetben?

23L

2023. jan. 15. 11:12
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%
Én feladnám. Csak 23 vagy és a kapcsolatod sem az igazi már, mint írod. Már most nem olyan jó, szerinted milyen lesz 10 év múlva? Valüszínűleg már együtt sem lesztek akkor.
2023. jan. 15. 11:59
 12/37 anonim ***** válasza:
93%

"9/9 A kérdező kommentje:

Évek óta azt érzem hogy a hetek egy mókuskerék.. elmész dolgozni minden nap kevés pénzért és ennyi az élet."

Pedig ez a fos az élet az emberek 90%-a számára.

2023. jan. 15. 12:00
 13/37 anonim ***** válasza:
65%

Célomért mindenféleképpen.

Már volt rá példa életem során, de így utólag visszagondolva megérte.

Akkor nagyon szerelmesek voltunk, nem úgy mint Ti, hogy "azért jól elvagyunk".

Jött egy lehetőség, és azt éreztem, hogy bármennyire is fájni fog élnem kell vele. Megtettem.

Jelenlegi párommal ez után jöttünk össze, már 14 éve. Kitűnő a kapcsolatunk, de most is van olyan dolog amiért gondolkodás nélkül feladnám.

Életem egy van, párom bármennyi lehet.

Természetesen első körben keresnék olyan alternatívát amiben a kapcsolat fenttartása, és a "cél" is megvalósulhat.

2023. jan. 15. 12:01
 14/37 Noren1989 ***** válasza:
66%

Szerintem te fel fogod.

Én öreg vagyok màr p1nàk utàn szaladgàlni, szóval én skippelném ezt a kapcsolatosdit.

2023. jan. 15. 12:23
 15/37 anonim ***** válasza:
91%

Még csak 23 vagy, meg a kapcsolatotok sem olyan már...Feladnám, és mennék a célom után.

De azt tudnod kell, az élet ott is egy unalmas mókuskerék lesz.

2023. jan. 15. 12:25
 16/37 anonim ***** válasza:
88%

Magyarországon is vannak más régiók, csak szólok.

Attól függ, mi a cél. Mert ha csak sok pénzért akarnék mosogatni, akkor inkább itt keresnék sok pénzért olyan munkát, amit szeretek is. Az nem sokáig elégítene ki, hogy többet keresek, de ugyanúgy mókuskerékben. Amihez szaktudás kell, az viszont sokkal elérhetőbb itthon, mint külföldön. De szerintem te már döntöttél. Ez nem az a kapcsolat, amiért bármit föladnál. Akkor nem lenne kérdés.

2023. jan. 15. 12:34
 17/37 anonim ***** válasza:
0%
Manapság egy kapcsolat nem érzelmi alapon működő gépezet hanem egy olyan állapot, amit ki lehet dobni mint egy taknyos papírzsebkendőt ha túl nagyot fújtál bele és kiszakadt. Mindig lehet itt olyat olvasni ami nem a kapcsolat irányába mozdítja el a tudatom. 🫠
2023. jan. 15. 12:36
 18/37 anonim ***** válasza:
98%

Ez már nem szerelem, ha a kapcsolat nem olyan mint régen!

Úgyhogy összepakolnék és utamra indulnék nélküle.

2023. jan. 15. 12:40
 19/37 anonim ***** válasza:
91%

Ha ugy érzed vele akarod leélni az életedet, pontosabban nem akarod nélküle, es mindent megtudtok közösen oldani valahogy, akkor mindenképp a kapcsolatot válaszd.

Viszont 23 évesen még előtted az élet, minden téren. Kapcsolatod is bőven lehet még, de karrier területén is sok a lehetőség. Még szerezhetsz új szakmát, vagy megtanulhatsz 1-2 új nyelvet, amiktől csak előrébb leszel.

Ezt neked kell eldöntened.

2023. jan. 15. 12:42
 20/37 anonim ***** válasza:
84%
Én a mostani kapcsolatokat semmiért sem adnám fel.Mert ő az igazi,ő lesz a férjem és a gyerekeim apukája őrülten szeretjük egymást.Én nem vagyok karrierista és nincsenek olyan céljaim ami fontosabb a páromnál de ezt mindenkinek magának kell tudni.Ha neked a munka és a céljaid fontosabb mindennél még a kapcsolatodnál is akkor szakítanék,mert akkor neked nem való párkapcsolat,főleg ha már meg romlott a kapcsolatotok akkor szakítanék.
2023. jan. 15. 12:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!