Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Feladnátok egy szerelmet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feladnátok egy szerelmet a céljaitokért?

Figyelt kérdés

Van egy hosszu kapcsolatom és igazából döntés előtt állok, mert időközben derült ki hogy nem egy a célunk.

Én el akarok költözni a jelenlegi lakhelyünkről messzire (céljaim, terveim vannak) ő nem! De én nem érzem itt 100%-ig boldognak így.

A kapcsolatunk sem olyan már mint az elején de szeretjük egymást nagyon!

Mit tennétek ilyen esetben?

23L

2023. jan. 15. 11:12
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
84%
Az igazit nem adnám föl, el se gondolkodnék rajta. Egy lapos ilyen-olyan elvagyunk egymással kapcsolatot valszeg igen.
2023. jan. 15. 11:19
 2/37 anonim ***** válasza:
93%

Ha nem egy irányba változatok, nem közösek a célok, akkor a szerelmet nagyon hamar ki fogja nyírni az, hogy egymást hibáztatjatok majd a tehetetlensegetekert. Gondolom, első kapcsolat, fiatalon jottetek össze, ezek nem szoktak örökké tartani, sajnalom. Mindketten keressetek olyat, akivel hasonlóak a céljaitok.

24N

2023. jan. 15. 11:20
 3/37 anonim ***** válasza:
30%

Egy korábbi, hasonló kérdésnél a nőket kérdezték erről.

Ott 10-ből 10 csaj leírta, hogy csak akkor, ha az anyagi és társadalmi szint nem csökkenne. Azaz: Nem mennének vidékre, külföldi, csóró országba, és olyanba sem, ahol csak a pasi tudna megélni, de ők jogi, nyelvi, vallási,...okokból nem.

Az a gond a kérdéseddel, hogy nem írtál konkrétumokat.

Pl.: Neki van itt gyereke, vagy idős szülei? Van olyan melója amivel ott is tudna keresni? Nyelv? Indulótőke? 100%-os, stabil melóra mennél? ...

2023. jan. 15. 11:28
 4/37 anonim ***** válasza:
44%

23 évesen? Ne viccelj már! Gyerek vagy még(21-ik századi felfogás szerint). Elmész, kipróbálod magad, lesz új kapcsolatod. Ott maradsz, elmennek az éveid, szakítotok, benned maradt a "mi lett volna ha" érzés. 23 évesen ezen töprengesz?

1-esnek? Mi az hogy igazi? Nézz rá a negyvenes emberekre, házasságokra! Ott is mindenkinek megvolt az "IGAZI". Legalább is a rózsaszín ködben azt hitték.

2023. jan. 15. 11:34
 5/37 anonim ***** válasza:
94%

Ez mondjuk egy pocsék helyzet... Én eleve ezért szeretem már a legelején az alapvető céljainkat tisztázni, hogy ne legyen az, hogy X idő múlva kelljen olyan döntést hozni, ami semmiképp nem lehet jó.

De ha mégis dönteni kellene, az azért nagyban függne az adott céloktól. De alapvetően ha valakit szeretek, akkor inkább mellette maradok. Nem tudok olyan célt, ami helyettesítené azt, aki a legfontosabb számomra.

2023. jan. 15. 11:34
 6/37 anonim ***** válasza:
89%
Viszont ha már a kapcsolat sem az igazo... akkor azért más a helyzet. Bár így is a kapcsolat az, ami prioritást élvezne.
2023. jan. 15. 11:35
 7/37 anonim ***** válasza:
67%
4 es a megfelelő önismerettel rendelkező ember tudja melyik kapcsolatot nem szabad feladni. Arról nem tehetek, ha az emberek fele nem tudja.
2023. jan. 15. 11:37
 8/37 anonim ***** válasza:
68%

"Elmész, kipróbálod magad, lesz új kapcsolatod."

Érdekes, és elgondolkodtató, hogy a többség a kapcsolatot tartja eldobhatónak, feláldozhatónak.

Miért, munkából, célokból nem lehet másikat találni? Ahhoz nem "gyerek" még az ember 23 évesen?

Vajon hány mai negyvenes dolgozik ugyanott, ugyanabban a munakörben, ahol huszonévesen kezdte?

Túl azon, hogy én legalábbis egy munkát könnyebben dobnék el, mint egy személyt.

De természetesen ki hogyan, mindenkinek a saját dolga eldönteni.

2023. jan. 15. 11:45
 9/37 A kérdező kommentje:

Gyereke nincs, a szülei sem idősek mivel párom is csak 24

Vállalkozást akar felépiteni. De én kicsit kilátástalannak gondolom magyarország azon részét ahol lakunk.

Évek óta azt érzem hogy a hetek egy mókuskerék.. elmész dolgozni minden nap kevés pénzért és ennyi az élet.

2023. jan. 15. 11:51
 10/37 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem úgy vagy vele hogy együtt úgyis mindent megoldotok, lényeg hogy együtt legyetek, akkor szerintem egyértelmű hogy mik a prioritásaid. Ez nem baj, mindenki úgy él ahogy helyesnek látja.
2023. jan. 15. 11:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!