Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 év járás után milyen közös céljaitok voltak már?
A 20-25 éves korosztályra gondolnék, gondolom más közös célokat tűz ki egy olyan pár, ahol a felek 20-22 évesek, mint egy 30-32 éves pár.
Tehát egy év járás után, milyen közös céljaitok voltak? Volt egyáltalán valamilyen kifejezett közös cél ennyi idő után?
1 év és 1 hónapja vagyunk együtt, 4 éve vagyunk nagyon jó barátok.
Célok: másfél év múlva (mikor végzek a sulival) összeköltözni, ez 100%-ig biztos, aztán elkezdeni saját házra gyűjtögetni. Utána meglátjuk, hogy mi lesz, de a cél, amit szeretnénk elérni, egy nyugis, békés élet kettesben, majd egyszer alkalomadtán egy kis esküvő, aztán továbbra is békés élet kettesben, ha lesz plusz pénzünk akkor utazás, esetleg egy "hobbiautó" beszerzése.
Lehet, hogy meg fogom kapni, hogy naiv vagyok, meg úgyse tart örökké, meg mit tudom én, de majd alakul, mindenesetre ezek a céljaink, és készek vagyunk tenni értük.
22L / 23F
Mi 1,5 éve vagyunk együtt, és olyan tél körül már szeretnénk összeköltözni.:)
Tehát együttervezzük, aztán 4-5 év múlva baba, esküvő valamikor.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!