Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik kapcsolat működhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik kapcsolat működhet jobban? Egy olyan, ahol szerelmes vagy de sok a konfliktus, masok a céljaitok, vagy egy olyan, ahol csak mely szeretet es tisztelet van kozos célokkal?

Figyelt kérdés
2015. dec. 21. 15:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyik se. Ahol szerelem van és közös célok.
2015. dec. 21. 15:52
 2/8 anonim ***** válasza:
A második működik jobban, de nem nevezném jónak azt sem
2015. dec. 21. 15:56
 3/8 osterban ***** válasza:
Ha választanom kéne, inkább az első, és tart, ameddig tart. Életem legnagyobb szerelmével folyamatosan civakodtunk, és bár már nem vagyunk együtt, még ma is róla ábrándozok. De volt olyan kapcsolatom is, amibe csak azért vágtam bele, mert csinos volt a lány, azonos volt az érdeklődésünk, és úgy tűnt, hogy minden adott a boldogsághoz, a szerelmet leszámítva. Gondoltam, idővel megjön az is. Nem jött, és 1-2 hónap múlva azon kaptam magam, hogy inkább otthon tévéznék, minthogy találkozzunk.
2015. dec. 21. 16:21
 4/8 anonim ***** válasza:
ahol szerelem van miben más a cél vagy h értve?
2015. dec. 21. 16:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Jónak egyiket sem nevezném, működni mindkettő működhet. Konfliktusok mindenhol vannak, azt senki nem ússza meg, de közös célok is kellenek mellé. Igazi szerelem nincs szeretet és tisztelet nélkül, az csak fellángolás. Szeretet és tisztelet van szerelem nélkül, az barátság.
2015. dec. 21. 16:30
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan is,hogy akibe szerelmesek vagyunk és szeretünk is tiszteljük egymást és közösek a célok.Miért kell különválasztani a szeretetet és szerelmet a kettő nem zárja ki egymást.
2015. dec. 21. 16:38
 7/8 Sunshinedoll ***** válasza:
34%
A második. Nem hiába működnek jól az előre tervezett házasságok. Közös döntésen és tiszteleten alapulnak, nem pedig heves érzelmeken, amik előbb utóbb úgyis változnak, átalakulnak.
2015. dec. 21. 23:17
 8/8 anonim ***** válasza:
"Nem hiába működnek jól az előre tervezett házasságok" - már amit mutatnak, az ilyenek nagyon jól tudják kifelé a tökéleteset játszani, de nem mutatják, hogy mennyi baj van valójában.
2015. dec. 21. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!