Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Ha a párotok arról számol be, hogy milyen rossz volt katonának arra hogyan reagáltok?
A kérdés azokhoz szól, akinek a párja volt katona.
pl. A szivatásokat nagyon rosszul viselte, nem tudta ott magát megvédeni, rossz teljesítményt nyújtott stb...
????
Mi kellene erre reagálni?
Sajnalom, hogy az élete meghataroző reszében nem érezte jol magát..
Mint ahogy én sem az általánosban.
Viszont katonaként mitől kene megvédenie magát? Csak az igazán lúzereket szo..patták folyamatosan, a többi csak az elején kapott...
Az pedig azért nem feldolgozhatatlan
Semmi gáz, van olyan, aki nehezen bírja. Meg ezt amúgy is nehéz elviselni, hogy nálad akár alig idősebb, épp csak egy kicsit korábban odakerült és épp csak egy kicsit feljebb álló szívat, szórakozik olyannal, ami neked igenis sokat jelent (neki is fontos lenne fordított esetben), és mindezt csak ezért, mert megteheti.
Egyetlen férfi sem tűnt attól kevesebbnek a szememben, hogy ilyenről mesélt.
Anyai nagyapám szívesen és lelkesen mesél arról az időszakról, amikor ő katona volt, apa nagyapámat nem tudom, nála mi volt, mert még kicsi voltam, amikor meghalt, és amíg ismertem, már nagyon öreg és betegeskedő volt, apám nem volt katona, mert mozdonyvezető volt, öcsém meg hivatásos.
Szóval ha úgy alakulna, hogy olyan pasival lenne dolgom, aki ilyet mesél, leültetném a tesómmal beszélgetni.
meghallgatnám, és sajnálnám, hogy rossz élmények érték.
miért, mit kéne?
"hurr durr EGY IGAZI FÉRFI IMÁD KATONÁNAK LENNI, TE NEM VAGY IGAZI FÉRFIIII MOSTAZONNALSZAKÍTOK" vagy mire számítasz? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!