Akinek lézeres szemműtéte volt (és most tökéletesen lát), az jelentkezhet szerződéses katonának? Vagy kizáró ok? Előtte elég rossz volt a szemem (-6. 00), de most már jobban is látok, mint egészséges szemmel lehet.
Figyelt kérdés
Ld. fent.2010. júl. 24. 00:03
1/4 anonim válasza:
nem ide kapcsolódik a válaszom, de remélem nem haragszol
Ezen a műtéten én is gondolkodtam, de félek, nehogy valami kontár kezébe kerüljek, és megvakuljak. Hol voltál, és mennyibe került? (Nekem -1,25 és -1,5, Egy helyen néztem, szemenként 140 000 ft, + ilyen olyan vizsgálat ára.)
2/4 czibles válasza:
nem kizáró ok.
szemüvegeseknek kötelező is a szemműtét.
3/4 anonim válasza:
"kötelező is a szemműtét" - Persze, mint a védőoltás.
4/4 anonim válasza:
Kívánom, hogy legyen szerencséd! - Biztos van olyan szolgálat, amihez tökéletes lesz.
Sajnos valójában igen összetett a látás kritériuma.
Fontos a szem alkalmazkodó képessége ...stb.
Aki - 6.00-val született, annak csodálatos érzés eldobni a szemüvegét, de az egészséges látást nem tapasztalta, nam ahhoz viszonyít amikor örül a sikeres műtét eredményének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!