Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb nőnek miért elsősorban a külső számit?
Nekem nem volt még barátnőm se tizenévesen se huszonévesen és most vagyok 29 éves lassan 30.
A külsömőn nem tudok változtatni 180 cm vagyok 85 kg egy kicsit sportos is.
Zöld szem barna haj.
Viszont kaptam egy már egy két nötől olyat hogy nekik minimum a 190 cm től induló magas srácok tetszenek.
Tehát vannak olyan dolgok amiken nem igen lehet változtatni mert senki nem születik egyformán. De ha valaki elfogadható, ad önmagára, mozog és figyelmes meg kedves is az adott nővel, akkor mert én péládul nem kaptam igy se esélyt egyetlen nötől sem.
Mosst ismerkedek egy egy nővel szintén 30 év körüli és szingli de már sok pasija volt. Rendszeresen szervezünk közös programokat, kajameghivást, ismerjük egymás családját, nagyon jól elbeszélgetünk, viccelödünk stb.
De se szex vagy csók sem volt még köztünk. Valószinuleg ő a baráti zónába tett vagy nem tudom, mert nem probáltam még őt megcsokolni mert nem volt rá megfelelő pillanat, meg mindig azt mondja hogy ő nagyon válogatos férfiak terén. De azért naponta hiv telefonon meg ez meg az. Én mivel sosem szexeltem, ennyi idősen meg odafigyelek rá, nyilván nekem is vannak biólógiai szükségleteim, pláne úgy hogy lassan 1 éve ismerjük egymást.
A kérdés még az is lenne hogy ti mit tennétek a helyemben?
Megprobáljam őt megcsókolni és megmondani hogy én szeretnék vele komolyabb kapcsolatot meg testi kapcsolatot, vagy legyen továbbra is ez a "barátság" dolog csak erre rámegy az időm és pénzem is. És én vágynék szeretetre.
29/f
De ez a rinya, hogy legalább lett volna egy szex, olyan visszataszító…mint aki pénztártól való távozás után reklamál🤢
Meg akartad venni?
Ha pedig nem gond neked egy nőt megvásárolni, miért mész krvához?
Mi a különbség?
Aki úriember, az nem vár érte szexet. Ha pedig sosem lesztek együtt, minek fizettél mindent…?
Nyilván, mert reménykedtél, de ez egy szánalmas baromság.
50
Vagyisnfontos neked a kulso is. Akkor miert rinyalsz?
51es: Szexet nem. De törődést figyelmet és szeretetet igen. Tegnap O hívott hogy unatkozik meg hívjam meg kajára meg szorakoztassam. Aztán ma még azt mondta mivel ma nekem nincs dolgom jó lett volna vele találkozni hogy O nem ér ma rá mert találkozik egyik férfi vagy női ismerősével meg ezt meg azt csinálja. És hogy ne irogassak neki ez ügyben messengeren állandóan. Ha majd O keres és megkérdezi ráérek e akkor majd találkozunk. Tehát még azt is O mondja meg hogy en mikor érjek rá vagy mikor fordítsák rá időt.
Ennek ellenére nehéz őt elengednem mert valamiért kedvelem és jólesik hogyha együtt vagyunk törődik vele még figyel rám. De ez nekem sokba kerül és semmi mást nem kapok érte. O szerinte ez barátság vagy baratzonaba tett szerintem még valóban kihasználás.
Figyels, azt irod, hogy 700 000 ezernek a felet rakoltod havi szinten, tehat 350 000 forintot. Ezt a penzt fektesd be a gyogyulasodba es koltsd szakamberre. Lehet, hogy nem csak pszichologusra lesz szukseged, hanem pszichiaterre is, mindenkeppen jarj utana alaposan.
Azzal a valaszoloval nem ertek egyet, aki azt javasolta neked, hogy tegyed feltekennye. Siman lehet, hogy belogatja neked a mezesmadzagot ha ezt igy eloadnad neki, csak hogy ne csusszon ki a kezei kozul az aranytojast tojo lud. Ez semmi esetre nem megoldas.
A nagyon maximum amit megtehetsz a lelki beked erdekeben az az, hogy konfrontalodsz vele, es kerek perec megmondod, hogy a reszedrol ez igy ebben a formaban NEM fog folytatodni akkor sem, ha a segget a foldhoz veri.
Ez az ember nem a baratod, azert keres es hivogat allandoan, mert te mindig ugrasz az elso csettintesere, mint egy betanitott pincsi. Hogy ne csak altalanossagban beszeljek, felhozom a magam peldajat. Amig Magyarorszagon laktam a tarsasagom nagy resze sracokbol allt, de soha meg egy pillanatra sem fordult meg a fejemben, hogy megprobaljam lehuzni valamelyikuket. Baratokkent kezeltuk egymast, ha az egyik peldaul elhivott autokazni, hogy dumaljunk, akkor en alltam a kajat meg az italt. Ha barki le volt egve nemtol fuggetlenul, a tobbiek osszedobtak neki nehany sorre. Es bizony mindenki sorra kerult idovel. Volt, hogy en hivtam meg masokat, volt, hogy engem hivtak meg. Azota mar kulfoldon elek, uj ismeroseim vannak, akik kozt ugyanugy vannak ferfiak. Itt is ugyanugy fizeti mindenki a sajat fogyasztasat\belepojet, vagy oda-vissza meghivjuk egymast. Na, errol kene szoljon egy kolcsonos baratsag, de meg haversag is egyebkent, nem pedig a masik lehuzasarol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!