Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb nőnek miért elsősorban a külső számit?
Nekem nem volt még barátnőm se tizenévesen se huszonévesen és most vagyok 29 éves lassan 30.
A külsömőn nem tudok változtatni 180 cm vagyok 85 kg egy kicsit sportos is.
Zöld szem barna haj.
Viszont kaptam egy már egy két nötől olyat hogy nekik minimum a 190 cm től induló magas srácok tetszenek.
Tehát vannak olyan dolgok amiken nem igen lehet változtatni mert senki nem születik egyformán. De ha valaki elfogadható, ad önmagára, mozog és figyelmes meg kedves is az adott nővel, akkor mert én péládul nem kaptam igy se esélyt egyetlen nötől sem.
Mosst ismerkedek egy egy nővel szintén 30 év körüli és szingli de már sok pasija volt. Rendszeresen szervezünk közös programokat, kajameghivást, ismerjük egymás családját, nagyon jól elbeszélgetünk, viccelödünk stb.
De se szex vagy csók sem volt még köztünk. Valószinuleg ő a baráti zónába tett vagy nem tudom, mert nem probáltam még őt megcsokolni mert nem volt rá megfelelő pillanat, meg mindig azt mondja hogy ő nagyon válogatos férfiak terén. De azért naponta hiv telefonon meg ez meg az. Én mivel sosem szexeltem, ennyi idősen meg odafigyelek rá, nyilván nekem is vannak biólógiai szükségleteim, pláne úgy hogy lassan 1 éve ismerjük egymást.
A kérdés még az is lenne hogy ti mit tennétek a helyemben?
Megprobáljam őt megcsókolni és megmondani hogy én szeretnék vele komolyabb kapcsolatot meg testi kapcsolatot, vagy legyen továbbra is ez a "barátság" dolog csak erre rámegy az időm és pénzem is. És én vágynék szeretetre.
29/f
Azt mondod, hogy nagyon jól elbeszélgettek, de miről? Az lenne a minimum, hogy tisztázzátok a kapcsolatotok jellegét!
Ne csókold meg, ha jól gondolom nem ismered fel, hogy van -e vonzalom köztetek, ha nincs az nagyon udvariatlan. Már az is furcsa, hogy anyagi segítséget elfogad, úgy hogy semmi sincs köztetek, nagyon kihasználás szagú!
#1 #2, kérdező!
Gondolom, a lány csinos vékony! Nektek is UGYANÚGY a kulso a legftontosabb. Ha nem igy lenne, már reg lenne baratnod
Mondom máshogy: osszejonnél duci nővel? Nem! Akkor?
6
Miért használja ki? Mert egy férfinak semmit sem jelent egy nő barátsága, ha nem baszhatja meg? Undorítóak vagytok.
De mit nyávogsz itt???
Nem tetszel neki, hiába mondod, hogy ő neked igen, ez nem kölcsönös.
Vagy tűrjed csendben a barátzónát, vagy szakítsd meg a kapcsolatot. Nincs más választásod. Akkor sem fogsz neki kelleni, ha fejre állsz.
Senkit nem érdekel és őt sem hatja meg, hogy szingli vagy és 180cm. Hiába nyávogsz, nem fog történni semmi, ha nem teszel valamit. Pl keresd mást!
A külső megfog, a belső megtart....szokták mondani. első benyomást persze hogy a külső alapján szerzünk, ha valaki nem vonzó számunkra külsőre nem biztos,hogy a belső jó tulajdonságai alapján "beleszerelmesedünk". Viszont az ellenkezője is igaz, lehet,hogy külsőre nagyon bejön, de az ismerkedés folyamán a belső tulajdonságai alapján mégsem szimpatikus számunkra.
Kérdező, Te nagyon elhúztad az ismerkedési időszakot.30 évesen már az első találkozásoknál (1-3)éreznetek kellett volna mindkettőtöknek,hogy ezt a szálat érdemes-e, illetve milyen irányban, továbbvinni.
Ne haragudj, egyértelmű, ez a nő Téged kihasznál. A helyedben egy percet sem szánnék rá tovább, amellett,hogy megalázónak érezheted azt,hogy anyagilag lehúz.
Viszont vond le a tanulságot és a jövőben az ismerkedési szakaszt zárd rövidre, és ha kapcsolatot is el tudnál képzelni akkor egyértelműen fejezd ezt ki testi közeledéssel is.
Általában olyan dolgokról szoktunk beszélgetni ami éppen az aktuális programunk.
VAgy hogy kit mit csinált, meg ilyenek aztán erre jönnek a történetek.
De én már egyszer aszem tavaly talán tavasz végén felhoztam ezt a témát hogy komolyabb kapcsolatot szeretnék tőle, mivel számomra álomnő ez a lány.
Azt sohasem kérdeztem meg tőle illetve nem mondta hogy hogy éerz e valami vonzalmat irántam.
Azt mondta hogy nagyon kedvel meg élvezi sokszor a társaságomat.
De nem hoztuk még fel ezt a témát hogy mi lenne ha én őt megcsokolnám. tehát eleve ha igy indul egy bezsélgetés, hogy figyelj már megcsokolhatlak téged mert többet érzek irántad mint egy barátásg mondjuk aztán ez elsülhet úgy is hogy ott hagy a fenébe.
Nálam vonzalom én azt tudom..
Mindig egyfajta forróság fog el ha vele vagyok, mindig vagy sokszor merevedésem van ha találkozok vele vagy ha hozzámér, jó az illata, tetszik aszemélyiséege, meg a külseje is. tehát szinte mindenben vonzónak találom, és ez mellé ő az első akivel együtt csinálunk sok mindent és megnyiltam előtte.
De az ő részéről nem tudom van e vonzalom. Valszeg. nem nagyon van ha srácokról beszél. CSak akkor ez igy milyen kapcsolat? vagy hogy legyen nnek folytatása? Nagyon nehéz ez nekem.-
17
Ne légy ennyire töketlen, könyörgöm...
14-es: Barátzónában vagyok igen, de eddig mindig mindent nekem kellett állnom. Ha elmegyünk moziba, ha elmegyünk vásárolni, ha elmegyünk kajálni valahová mert ő éhes.
Mindig minden én fizettem/fizetek Ez mellé anyagi szempontból is támogatom őt, mert nincs nagyon munkája, és igy megprobálok neki segiteni.
Meg minden egyéb dolgot. Mégse értékeli ezzeket. Ha barátzónába kerületem akkor úgy lenne ilendő hogyha ő is néha hozájárul az anyagi költségekhez.
De nem. ÉS ezt úgy hogy szex nem vlt. Más férfi szerinted 5 napnál tovább ezt elturi? Nem. Ha nem szexelhet a nővel vagy ha nincsenek kapcsolaban akkor nem költ rá pénzt.
csak én vagyok ilyen lúzer ebben a szempontból. SCak azt hittem hogy a nők ezt értékelik, de ezek szerint ez a nő spec nem.
Hónapok óta ismered, kedvvel, gyakran keres, olyankor mindent te fizetsz, mindenben lesed kívánságát, miközben nem azt kapod, amire szükséged van. Nem érzed úgy, hogy csak kihasználnak és egy olyan vonat után futsz, ami nem vesz fel?
Ha mindig te fizetsz, te jársz a kedvében az egyirányú kapcsolat. Ilyeneket két héten belül le kell építeni, mert csak kihasználnak lelkileg és pénzügyileg is!
Csak rabolja az időd, értem én, hogy szereted, de mit szeretsz benne? Hogy pénzügyileg lehúz? Lelkileg leépít? Kihasznál? Avagy csupán azt szereted benne, hogy jól néz ki és meg akarod dugni? Mert erre egy prosti sokkal biztosabb és olcsóbb is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!