Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A legtöbb nőnek miért elsősorb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb nőnek miért elsősorban a külső számit?

Figyelt kérdés

Nekem nem volt még barátnőm se tizenévesen se huszonévesen és most vagyok 29 éves lassan 30.

A külsömőn nem tudok változtatni 180 cm vagyok 85 kg egy kicsit sportos is.

Zöld szem barna haj.

Viszont kaptam egy már egy két nötől olyat hogy nekik minimum a 190 cm től induló magas srácok tetszenek.

Tehát vannak olyan dolgok amiken nem igen lehet változtatni mert senki nem születik egyformán. De ha valaki elfogadható, ad önmagára, mozog és figyelmes meg kedves is az adott nővel, akkor mert én péládul nem kaptam igy se esélyt egyetlen nötől sem.

Mosst ismerkedek egy egy nővel szintén 30 év körüli és szingli de már sok pasija volt. Rendszeresen szervezünk közös programokat, kajameghivást, ismerjük egymás családját, nagyon jól elbeszélgetünk, viccelödünk stb.

De se szex vagy csók sem volt még köztünk. Valószinuleg ő a baráti zónába tett vagy nem tudom, mert nem probáltam még őt megcsokolni mert nem volt rá megfelelő pillanat, meg mindig azt mondja hogy ő nagyon válogatos férfiak terén. De azért naponta hiv telefonon meg ez meg az. Én mivel sosem szexeltem, ennyi idősen meg odafigyelek rá, nyilván nekem is vannak biólógiai szükségleteim, pláne úgy hogy lassan 1 éve ismerjük egymást.

A kérdés még az is lenne hogy ti mit tennétek a helyemben?

Megprobáljam őt megcsókolni és megmondani hogy én szeretnék vele komolyabb kapcsolatot meg testi kapcsolatot, vagy legyen továbbra is ez a "barátság" dolog csak erre rámegy az időm és pénzem is. És én vágynék szeretetre.

29/f

2023. jan. 6. 07:48
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
100%

Hát hallod ennyi erővel fizethetnél fullos "csajoknak", és még szex is lenne. Tudod hogy miért mész, és hogy mit kapsz a pénzedért cserébe!

Ja és nem húznak le plusszban!! Itt meg csak elszórakoztatod, fizetsz, és még p.na sincs...

2023. jan. 6. 11:21
 42/55 Igen, ez a pólóm is cicaszőrös ***** válasza:
100%

41: Mondjuk én lehet máshogy vagyok bedrótozva, de sosem mennék profi lányhoz. :) Nekem kell a lelkiség a testiség mellett.

De tény, hogy lehúzzák szegényt, ezért én úgy fogalmaznék, hogy amennyi pénzt "rákölt" ('dealjascsúnyaszó ez is) a lányra, annyi/ennyi erővel (töredékéből?) járhatna profi szakemberhez, aki át tudná lendíteni ezen a szorongós, csalódástól és elutasítástól rettegő, baromi hülye holtponton.

Ki is lelkizhetné magát és még talán profitálhatna is belőle. :)

2023. jan. 6. 11:28
 43/55 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy a csajok valóban tudnak tényleg csak barátként nézni pasira!!! Ha nincs senkijük, akkor sem fognak egy férfi baráttal szexelni, a nagy többségük kibírja. A pasik meg meglátják benne a nőt, és ráhajtanak, beleszeretnek! Egy nő sem hiszem hogy összejött volna férfi barátjával! Ők ezt nagyon betartják! És így ahogy te is jártál, gyakran ki is használják a pasit! Én is voltam hasonló cipőben!
2023. jan. 6. 11:31
 44/55 anonim ***** válasza:
100%

42:

Amúgy neki most egy "profi szakhölgy" sokat segítene a helyzetén az tuti! Lelkileg is!!!

2023. jan. 6. 11:33
 45/55 anonim ***** válasza:
100%

Le kéne építened, de lelkileg nagyon nehéz és fájdalmas lépés úgyhogy én sem biztos, hogy képes lennék rá.

Voltam valamilyen szinten hasonló helyzetben ahol tudtam, hogy csak kihasználnak, de nekem is mindennél többet ért, hogy valaki foglalkozik velem és mindig jól éreztem magam vele szóval végül ő ghostingolt mert megunt. Még így is nehéz volt nem utána koslatni, de végül megálltam és azóta sem kommunikáltam vele, de még mindig szeretem.

2023. jan. 6. 13:27
 46/55 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Szerintem is az lenne a legjobb ha elengedném mert valóban kihasznál amit nem érdemlek meg. Tegnap ő hivott engem, ma én őt de ma ő nem ér rá. Tipikus az hoyg azt is ő mondja meg hogy mikor érjek én rá meg ő. És akkor ha unatkozik vagy valami akkor jó vagyok. Csak bosszant ez is hogy nem trötént köztünk legalább egyszer egy testi kapcsolat sem. Igy ttalán lenne nekem is vagy megmaradna egy kis önbecsülésem. De igy több mint 1 millió 300 ezer Ft költöttem rá az elmúlt hónapokban összesen.
2023. jan. 6. 14:44
 47/55 anonim ***** válasza:
23%

Kérdező!

Ha lett volna testi kapcsolat is köztetek, na akkor még jobban belehabarodtál volna! Hidd el jobb így hogy semmi nem volt! Ha meg véletlenül nem úgy jött volna össze a stressz miatt az akció ahogy tervezed... hát, az meg világvége lett volna számodra!

Én megpróbálnám féltékennyé tenni, abból sok minden kiderülne részéről. Mondd neki hogy nem fogsz ráérni, mert randid lesz egy lánnyal! Mit lépne rá? ha hanyagol, akkor ennyit értél neki, ha teper, akkor meg döntse már el mit akar! Én ezt tennem!

2023. jan. 6. 15:47
 48/55 A kérdező kommentje:
47-es: nem rossz ötlet.
2023. jan. 6. 15:54
 49/55 anonim ***** válasza:
100%
Mert neked nem fontos a kulso??????
2023. jan. 6. 15:57
 50/55 A kérdező kommentje:
49-es: Mind a kettő fontos. A külso és a belső is vagyis az emberi természet. Külső az mulandó de a belső az élmények a másikkal meg a törődés és figyelem meg emlékek azok örökre megmaradnak.
2023. jan. 6. 16:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!