Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb nőnek miért elsősorban a külső számit?
Nekem nem volt még barátnőm se tizenévesen se huszonévesen és most vagyok 29 éves lassan 30.
A külsömőn nem tudok változtatni 180 cm vagyok 85 kg egy kicsit sportos is.
Zöld szem barna haj.
Viszont kaptam egy már egy két nötől olyat hogy nekik minimum a 190 cm től induló magas srácok tetszenek.
Tehát vannak olyan dolgok amiken nem igen lehet változtatni mert senki nem születik egyformán. De ha valaki elfogadható, ad önmagára, mozog és figyelmes meg kedves is az adott nővel, akkor mert én péládul nem kaptam igy se esélyt egyetlen nötől sem.
Mosst ismerkedek egy egy nővel szintén 30 év körüli és szingli de már sok pasija volt. Rendszeresen szervezünk közös programokat, kajameghivást, ismerjük egymás családját, nagyon jól elbeszélgetünk, viccelödünk stb.
De se szex vagy csók sem volt még köztünk. Valószinuleg ő a baráti zónába tett vagy nem tudom, mert nem probáltam még őt megcsokolni mert nem volt rá megfelelő pillanat, meg mindig azt mondja hogy ő nagyon válogatos férfiak terén. De azért naponta hiv telefonon meg ez meg az. Én mivel sosem szexeltem, ennyi idősen meg odafigyelek rá, nyilván nekem is vannak biólógiai szükségleteim, pláne úgy hogy lassan 1 éve ismerjük egymást.
A kérdés még az is lenne hogy ti mit tennétek a helyemben?
Megprobáljam őt megcsókolni és megmondani hogy én szeretnék vele komolyabb kapcsolatot meg testi kapcsolatot, vagy legyen továbbra is ez a "barátság" dolog csak erre rámegy az időm és pénzem is. És én vágynék szeretetre.
29/f
Jaaaa értem. Tehát azért nem mered megmondani, hogy ez neked így nem jön be, mert titkon még mindig reménykedsz, hogy akar tőled valamit és abba az utolsó illúzióba kapaszkodsz, mert ha megmondanád neki, hogy nem akarsz fizetni, akkor félsz, hogy ott hagyna.
Igen, így van. Ha szólsz, ott fog hagyni, mert nem kell belőled semmi más, csak a pénz, és félsz, hogy ez derülne ki.
Hát, ez már kiderült, úgyhogy ideje felnőni és vagy ott hagyni és nem fizetni vagy csendben fizetni ès nem várni érte semmit, mert ebben a sztoriban te erre vagy jó, másra nem.
Sugar daddy biztos nem, mert nálam idősebb ez a nő.
És nem vagyok se milliárdos se milliomos. Szüleim végképp nem gazdagok. De ezt ő is tudja. A havi keresetem kb nettó 700 ezer Ft. De minimum elmegy ennek a fele erre a nőre havi szinten.
Az pedig csak hab a tortán, hogy ennyi idősen minden szar kifogást kitalálsz, hogy miért vagy nyomorék még 30 évesen is szociális kapcsolatokat kialakítani.
Lehet mutogatni a szüleidre, hogy nem írattak be focira (wtf??iskolába se?😂), de attól még ugyanekkora szerencsétlen maradsz, a nőket pedig ez nem érdekli, simán lepattintanak. A párkapcsolat/szex nem szociális alapon van, hanem mert vonzódunk a másikhoz.
Te pedig nem vagy vonzó ezzel a puhatestű nagyra nőtt fogyatékos gyerek mentalitással.
Kérdező! Hónapok óta írod ki a kérdéseidet, a nő már több százezer Ft-al lehúzott téged anyagilag, és még más faszikkal is randizik.
Te meg hónapok óta még mindig ugyanott tartasz, mikor már az összes válaszoló egyértelműen leírta neked, hogy hagyd a nőt és keress másikat. Tudod, nem csak ez az egy nő létezik a világon.
Ez a nő neked NEM a barátod, mert a barátok kölcsönösen meghívják egymást ha szórakozni mennek, vagy mindenki fizeti a saját költségét. Téged ez a nő anyagilag kihasznál.
Férfiként sem fog rád soha tekinteni, már eddig is megtehette volna, ha akarta volna, de mivel jóval okosabb nálad ezért rájött, hogy te így is fizetsz mint a katonatiszt, neki nem kell semmit viszonozni, így ki tud téged használni anyagilag is, és lelki szemetesládának is jó vagy mikor unatkozik. De ennyi.
Nem igaz hogy nincs más nő a környezetedbe, vagy a neten akivel ismerkedni tudnál. Ezt a nőt meg le kell tiltani, szórakozzon mással.
Ha meg kényszeresen ragaszkodsz tárgyakhoz vagy emberekhez akkor meg el kell járni (folyamatosan többször) pszichológushoz, mert ez nem normális.
Most már te is megtudod fogalmazni hogy kihasznál a nő, már legalább eddig eljutottál, de ennek ellenére kényszeresen ragaszkodsz hozzá. Na ez az amit gyógyítani kell.
37-es: Ő keresett engem tegnap is. De most értem amit mondasz. De hol ismerkedjek? Csak adő telik és megy a fiatalságom. Majd legyek 36 évesen kapcsolatom? Neten általában a lányok nem irnak vissza nagyobbrészt. Én se irnék vissza az ö helyükben ha kapnék 500 nötől levelet lányoktól nem mindenkinek irnék vissza.
Nem a ragaszkodás ez, hanem ez a nő eljön velem meg fordit rám figyelmet és ismeri már nagyjából a szokásiamat és a szüleinknek is bemutattok már egymást.
Viszont ha keresek mást ha találok akkor ugyan ez a fázis lesz ugyanugy eleinte nem fogok merni megnyilni sem sem beszélgetni, maga azismerkedés és időigényes aztán a következőben kitudja lesz e valami.
Nagyon nehéz. Nekem nem volt soha barátnőm akivel huszonévesen együtt lehettem volna mint sok más ismerősőmnek. Ha legalább lett volna egy normális akár kétéves kapcsolatom szexxel meg mindennel együtt akkor azt mondom oké. De nem volt. Se egy év se egy hónap se semmi.
38: Nekem sem volt huszonévesen kapcsolatom, mégse hagytam kihasználni magam. Szüleim nem írattak semmilyen szakkörbe, ami érdekelt, arra magamtól elmentem. Láss csodát, mégis párkapcsolatban élek olyan nővel, aki tisztel és őszintén szeret.
Hol lehet ismerkedni? Mindenhol, ahol emberek vannak, ha nincs ilyen hobbid, akkor csinálj! Benned az akarat és erőfeszítés hiányzik, nem hiába vagy régóta ilyen semmilyen kapcsolatban, ahol a pénzedért cserébe foglalkoznak veled.
Az idő telik, minél többet pazarolsz el olyan emberekre, akik nem becsülnek meg, annál kevesebb időd és lehetőséged marad normális kapcsolatra.
Értem hogy nehéz helyzetben vagy, de ezt a "barátkozást" más lánytól is megkaphatnád, olyantól aki tényleg a barátod lenne, mindezt úgy hogy nem húzna le pénzzel.
Azt nem tudom hol dolgozol, mennyire van lehetőséged külsős személyekkel ismerkedni akik valahogy kapcsolódnak a munkádhoz?
Vagy szeretsz e sportolni, túrázni, kutyázni, macskázni vagy valami olyat csinálni ahol nők is megfordulnak?
Sajnos ez a nő aki téged hülyít teljes mértékben tisztában van a mentális problémáddal, pontosan tudja hogy mikor keressen téged, hogyan tartsa fenn folyamatosan a figyelmedet.
Így te mindig mindent finanszírozni fogsz neki, de semmit sem kapsz cserébe, max annyit hogy hű kutya módjára szolgálhatod.
Természetesen nem kötelessége a nőnek veled szexelni(!), de az nagyon nem fair ha még baráti szinten sem törődik veled (nem hív meg sehová a saját pénzén, nem érdekli hogy te mit érzel), nulla szeretetet mutat, inkább csak a pénzedet és a figyelmedet szereti. Érzelmileg és anyagilag használ ki, és pontosan tudja hogy ezt veled meg lehet csinálni, mert sérült vagy mentálisan.
Költhetsz életed végéig erre a nőre, akkor sem fogod megkapni őt komolyabban (feleségnek), de ha véletlenül igen, akkor is csak a pénzed miatt és folyamatosan megcsalna a kapcsolat alatt, mert mint férfi nem kellesz neki.
A pszichológus vagy coach meg jó lenne arra hogy rávezessenek hogyan ismerkedj nőkkel, feltérképeznék az ilyen jellegű elakadásaidat. A helyedben erre költeném a pénzt, nem arra a nőre aki csak kihasznál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!