Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/nők, életkortól függetl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, életkortól függetlenül! Veletek akár csak egyszer is, de előfordult már hogy az utcán, tömegközlekedésen vagy bárhol egyes férfiak beszóltak nektek valamit is, elsősorban a külső megjelenésetek alapján?

Figyelt kérdés

Értem itt főleg a pozitív, negatív, szexista tartalmú kijelentéseket, pl. hogy "de jól nézel ki", "jó a segged/melled", "d*gnálak/megb@sználak", "csúnya vagy", stb.

Ha igen, hogy kezelitek ezeket? (bocsi ha nem éppen ebbe a kategóriába való ez a kérdés, máshová nem nagyon tudtam rakni)

2022. szept. 14. 16:33
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
60 szavazat
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
95%

De dagadt vagy! Undorito...

Semmit, lesütött szemmel mentem tovább😪

2022. szept. 14. 16:35
 2/25 anonim ***** válasza:
94%

De még hányszor... pozitívat általában és szexistát. Sőt, villamosról leszállva a felszálló hülyegyerek alám is nyúlt, jót röhögtek rajta a havarjaival.

Rettentő megalázó helyzetek ezek. Még 45 évesen is lefagyok a szexista beszólásoktól, pedig éppenséggel nem vagyok szűzlány.

2022. szept. 14. 16:38
 3/25 A kérdező kommentje:
Külső alatt értem a ruházatot is
2022. szept. 14. 16:39
 4/25 anonim ***** válasza:
92%

Sokszor volt ilyen igen... Voltak füttyentések,meg amikor dicsérték a megjelenésem,de azokra általában rá se néztem,mentem tovább...

Viszont volt egy-két értelmesebb srác is,aki tisztelettudóan megdicsért,hogy csinos vagyok, lenne a kedvem valamit meginni meg hasonlók.

Párom volt mindig amikor ilyen szituációkba keveredtem, úgyhogy nekik pont ugyan olyan tisztelettudóan válaszoltam hogy köszönöm a bókokat ,de párom van .

Erre gyakran ugyan olyan hangnemben válaszoltak mint ahogy hozzám is szóltak,hogy nagyon sajnálom, további szép napot .

Szerintem az ilyenekkel alapvetően gond nincs! Azokkal van a baj akik gusztustalan hangnemben jelzőket aggatnak rád! Olyanokkal meg nem kell foglalkozni

2022. szept. 14. 17:02
 5/25 anonim ***** válasza:
89%
Volt párszor, de kb lese sztm.
2022. szept. 14. 17:05
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Rengetegszer. Attól függ ki, és mit szól be, de általában figyelmen kívül hagyom. Negatív 1x volt. Egy ocsmány c.gány kifejtette, hogy mennyire ronda vagyok. Nem hatott meg. Sajnáltam szegényt, hogy biztos nincs tükre otthon.
2022. szept. 14. 18:49
 7/25 anonim ***** válasza:
99%
7-es egyszer nekem is egy cigány beszólt, hogy "dá csúnyá vágy gecc". Máskor meg megmarkolták a seggem. Akkor ráordítottam, de amúgy szó nélkül hagyom és folytatom az utam. Az a baj, hogy nőként, fizikailag gyengébbként pláne nem szól az ember vissza olyannak, aki ilyen szinten kultúrálatlan, mert bármilyen erőszakos cselekedetet kinézek belőle.
2022. szept. 14. 18:58
 8/25 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem szexista beszólásokat nagy mellű/seggű nők szoktak kapni. Én ugyan jó nő vagyok (már csak abból is gondolom, hogy eddig minden pasim jóképű és sportos volt), de ritkán szólítanak le vagy szólnak be az utcán nekem. Bár az is igaz, hogy szinte mindig be van dugva a fülem és zenét hallgatok🤣

Negatívat akkor kaptam, mikor még nem volt meg az orrplasztikám. Akkor gyakran előfordultak ilyenek: hú dejó alakja van, de az a sasorr…borzasztóan megalázó volt. Amióta pisze orrom van, semmire nem szólnak be.

2022. szept. 14. 19:08
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére nem sokszor, de volt. Ami durvább, hogy én is és kb minden nőismerősöm átéltünk legalább egyszer olyat, hogy valaki fizikailag se bírt magával és taperolt. Fényes nappal, tömegközlekedésen leginkább.
2022. szept. 14. 19:23
 10/25 anonim ***** válasza:
90%
#9 nekem ilyen nem volt, de olyan többször is, hogy verték rám a farkukat…vonaton, utcán fordult elő.
2022. szept. 14. 19:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!