Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/nők, életkortól függetl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, életkortól függetlenül! Veletek akár csak egyszer is, de előfordult már hogy az utcán, tömegközlekedésen vagy bárhol egyes férfiak beszóltak nektek valamit is, elsősorban a külső megjelenésetek alapján?

Figyelt kérdés

Értem itt főleg a pozitív, negatív, szexista tartalmú kijelentéseket, pl. hogy "de jól nézel ki", "jó a segged/melled", "d*gnálak/megb@sználak", "csúnya vagy", stb.

Ha igen, hogy kezelitek ezeket? (bocsi ha nem éppen ebbe a kategóriába való ez a kérdés, máshová nem nagyon tudtam rakni)

2022. szept. 14. 16:33
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Meglep ez a sok seggfogdosás. Nekem olyan még hála a jó égnek sosem volt. Remélem nem is lesz, már külföldön élek.

Külsőmre max általános suliba szóltak be utoljára. :D

A füttyögés meg ezek a szexuális megjegyzések, bókok, voltak. Főleg Magyarországon, mert Budapesten éltem. Itt külföldön nem, mert falun lakom.

26/N1

2022. szept. 29. 13:14
 22/25 anonim ***** válasza:
60%

"Vagy hogy ha nekem ilyen kis farkam lenne, én biztosan nem a villamoson mutogatnám, hanem otthon sírnék."

Sunshinedoll, ez nagyon övön aluli volt még tőled is. Egy életre megaláztad azt a szegény férfit.

2022. okt. 14. 17:43
 23/25 anonim ***** válasza:
89%
1) Félig üres HÉV-en elkezdte kiverni a farkát a mocsok. 14 éves voltam, átszaladtam a másik végébe a szerelvénynek és leültem egy nő mellé, a féreg meg leszállt a következő megállónál. 2) Barátnőimmel valami buliról mentünk hazafelé és a rakparton egy ilyen klasszik ballonkabátos-bokáig tolt gatyás mutogatós kiállt elénk... 17-18 évesek voltunk, 5-en, úgyhogy kiröhögtük/leordibáltuk és elszaladt. 3) Felnőtt nőként: az irodaház mellett, ahol dolgoztam, építkeztek. Folyamatosan ment mindenkinek a beszólogatás, füttyügés, de egyik délután nagyon pocsék hangulatban voltam, és visszafordultam, és kiabálva kikértem magamnak, és ott pattogtam a pasinak, hogy "tessék, itt vagyok, mit akar!!!" - kb. apám lehetett volna, totál bevörösödött, hebegett-habogott, és a többiek is bekussoltak. És megszámlálhatatlan ilyen utánam szólás volt, pedig nagyon messze vagyok a "dögös, szexi" kategóriától. Tömegközlekedésen is többször volt olyan, hogy arréb tolakodtam a tömegben, vagy a hátizsákom közénk vettem, mert gyanúsan nekem dörgölőzött valaki. A legtöbbször egyébként ignoráltam az ilyesmit, illetve rászoktam, hogy zenét hallgatok utazás, tömegközlekedés közben. És én még szerencsés voltam, semmi "komolyabb" zaklatásban nem volt részem. :-( 4) De hogy egy kedves történet is legyen a végére: a HÉV-en velem szemben leült két, kimenőjéről a laktanyába visszatérő kiskatona (vidám 90-es évek:D, és nagyon kedvesen megkérdezték, hogy van-e kedvem beszélgetni velük, hogy valami kellemes emlékük legyen a visszatérés előtt, nagyon visszafogottan "udvaroltak", beszélgettünk, megkínáltak az anyukájuk által sütött sütivel, cuik voltak. :-D
2022. okt. 14. 23:47
 24/25 NTBS ***** válasza:
100%
Férfiként minden hölgytől elnézést kérek "társaim" viselkedése miatt.
2023. jan. 22. 06:26
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
A jómunkásemberek úgy 12 éves koromtól kezdték szórni rám az áldást, de pl 13 voltam, mikor egy vénember alámnyúlt a tömött villamoson, rohadt ijesztő volt. De neem, a szexuális zaklatás csak mítosz és női hiszti...
2023. jan. 22. 12:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!