Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/nők, életkortól függetl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, életkortól függetlenül! Veletek akár csak egyszer is, de előfordult már hogy az utcán, tömegközlekedésen vagy bárhol egyes férfiak beszóltak nektek valamit is, elsősorban a külső megjelenésetek alapján?

Figyelt kérdés

Értem itt főleg a pozitív, negatív, szexista tartalmú kijelentéseket, pl. hogy "de jól nézel ki", "jó a segged/melled", "d*gnálak/megb@sználak", "csúnya vagy", stb.

Ha igen, hogy kezelitek ezeket? (bocsi ha nem éppen ebbe a kategóriába való ez a kérdés, máshová nem nagyon tudtam rakni)

2022. szept. 14. 16:33
1 2 3
 11/25 Sunshinedoll ***** válasza:
89%

Igen. Az, hogy utánam dudáltak többször, az egy dolog.

A "de szép vagy" "ejj de kiny*lnálak" tartományon belül volt még a "nézzétek, ez jó csaj" vagy ha épp az egyiknek nem jöttem be akkor "ez nem".

Aztán ugye az örök klasszikus mikor maszturbálnak az utcán engem nézve vagy épp kilógatja a farkincáját mellettem a buszon :) Csodásak a férfiak. Isten áldja mindeyiket.

2022. szept. 14. 19:29
 12/25 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Amúgy változó, hogy kezelem. Függ attól, hogy hol vagyok, hányan vannak körülöttem, a férfi egyedül van-e vagy társaságban.

Egyedül mondjuk ahol nem nagyon van rajtam kívül más nem kezdek el pofázni, mert bocs, de nem tudhatom, nem fog-e agyonverni, de mondjuk ha nyilvános helyen pl mutogat, vagy fogdos, akkor nyilvánosan megalázom. Volt, hogy mondtam neki, hogy ha nem fejezi be a fogdosást, levágom a kezét és a s*ggébe dugom, jó hangosan, hogy mindenki meghallja körülöttünk. Vagy hogy ha nekem ilyen kis farkam lenne, én biztosan nem a villamoson mutogatnám, hanem otthon sírnék. Mindkét esetben a két férfi nagy önérzetesen felpattant és leszaladt a járműről, ennyit erről.

A "ejj de szép vagy"-ra mondtam h köszi, a többire nem szoktam nagyon reagálni.

2022. szept. 14. 19:33
 13/25 anonim ***** válasza:
98%
Viszonylag sokszor. Akik beszólnak csak egy megvető pillantást kapnak, szánalmasnak tartom az ilyeneket. Volt aki megfogta a fenekemet, annak lekevertem egyet
2022. szept. 14. 21:31
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Én bevallom, nyuszi vagyok ahhoz, hogy visszaszóljak. Annyi ideggyenge férfi rohangál az utcákon, hogy inkább figyelmen kívül hagyom a beszólogatásaikat, pedig legszívesebben egy istenes pofacsattot kapna mindegyik.
2022. szept. 14. 22:12
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Én a buszon taperolósokat simán ki szoktam osztani, egyet már gyomorszájon is vágtam, miután tájékoztattam, mi lesz a következménye, ha nem hagyja abba. Nem hagyta. Az másik kategória, mint az utcán beszólogatós. Taperolni azok szoktak, akik legálisan életükben nem érhettek még nőhöz. Ha megszégyeníted, fülét -farkát behúzza. Általában azokra mennek, akikről azt gondolják, nem mernek ellenállni. Hát, nálam tévednek, mert csak nyuszinak nézek ki, de ha nyúlkál, megbánja. Ilyen nagyon sokszor volt már, pedig nem öltözködöm kihívóan, pont ellenkezőleg, valószínűleg túl ártatlannak nézek ki.
2022. szept. 14. 23:10
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, #6 voltam.

2022. szept. 14. 23:11
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

#10 #11

egy határozott mozdulattal csak a megfelelő helyre kell rúgni, utána higgyétek el, abba fogják hagyni a fájdalomtól üvöltve ;)

2022. szept. 14. 23:21
 18/25 anonim ***** válasza:
92%
Az utcán való füttyögés, beszólogatás alap tapasztalat. Ignorálom. Nem számoltam, de sokszor fogták már meg a seggem szórakozóhelyen, pedig normális helyekre járok. Mindig nagy tömegben, hogy még véletlenül se tudd, hogy ki volt. Ez kb. olyan, mint az élet velejárója. Előttem még nem maszturbált senki, de szerintem csak szerencsém volt. Úgy írom ezt, hogy szép vagyok, de sose öltözködöm kimondottan szexisen, nem teszem ki semmimet, nem sminkelek erősen.
2022. szept. 15. 04:17
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Igen, "pozitívat", negatívat is. Negatív általában az, hogy "bálna", "tehén", "ilyen lábakhoz minek vesz fel szoknyát", "hú, de kövér", "de ronda" és társai.

"pozitív" meg a "megb...nálak" típusúak... "jó a csöcsöd", "sunáználak", "verném a f...omat a szádba" meg ezeknek a cizelláltabb formája, pl. "mit siet úgy a kisasszony, lenne számára egy igen komoly szexuális jellegű ajánlatom"

2022. szept. 15. 14:28
 20/25 anonim ***** válasza:
92%

Utánam eddig csak kisebb építkezéseken/felújításokon lévő munkások ordítottak olyanokat, hogy megd.gnának, stb.

Egyszer nyúlt alám 4-6 villamoson egy férfi, akkor lepofoztam ott.

2022. szept. 28. 22:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!