Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Feltételezhető róla?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feltételezhető róla?

Figyelt kérdés

Van egy pasi, akivel egy online "társ"keresőolalról ismerjük egymást. Sokat dumáltunk erről arról, és "arról" is. Mivel nem voltam hozzá teljesen őszinte, és erre rájött megkért, hogy beszéljünk a témáról. Elutasítottam.

Erre kilátásba helyezte, hogyha vele nem vagyok hajlandó megbeszélni, akkor meg fogom majd beszélni a párommal. Mivel nem tartottam tőle, hogy a kettőnk között kialakult bizalom ellenére meg is teszi, letiltottam, és nem folytattam vele a beszélgetést. Megtette.

Most viszont attól tartok, hogy mivel továbbiakban sem voltam hajlandó beszélni vele, meg lett fenyegetve rendőrséggel is, kitálal a családomnak, barátaimnak, a teljes környezetemnek. Az a leg gázabb, hogy ezt már valóban nem tudom elképzelni róla, és ezt is meg fogja tenni.

Továbbá még az, hogy nem egészen ilyen egyszerű a történet, de még anonim módon is szégyellem leírni mi van a háttérben.

Ezek tudatában, ki mit gondol? Meg fogja tenni? Mit tennél a helyemben?

2023. jan. 5. 19:06
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Elvileg kontráznia kéne hogy ez nem igaz, de ugye elment most aludni. :)
2023. jan. 5. 21:23
 22/24 A kérdező kommentje:

Utóbbi néhány válasz "megálmodója, kicsit túlgondolja ahogy olvasom.

Logikailag nem fér bele. Nem gondoljátok:

Megállapítjátok hogy k.rva lettem, majd arra nem is gondoltok, hogy "kuncsaft" akadt. Helyette "elküld" aludni. Okosat nem tudsz írni, inkán sunnyogj el a laposban. Még, ha így is lenne, akkor sem lenne semmi közötök hozzá.

Nem erről szólt a kérdés!

2023. jan. 6. 03:50
 23/24 anonim ***** válasza:
67%
De szóval tagadni nem tagadod :D
2023. jan. 6. 09:07
 24/24 anonim ***** válasza:
77%

Nyuszika nincs azzal baj ha valaki qurva. Van villanyszerelő, postás, varrónő meg van qurva.

A baj ott kezdődik amikor kicsit többnek gondolod magad mint ami vagy. Te erre most kicsit rábacctál. De ez ezzel jár. Tudod mint a kőműves amikor poros lesz.

2023. jan. 6. 09:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!