Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasinak a közösségi oldalon nincs kitéve semmi az állapotáról, és csak 1 kép van saját magáról, akkor feltételezhető, hogy szingli?
Az estek 99%-ban, ha valakinek van párja, legalább 1 közös fotó van kint. A nők tucatjával, a férfiakra ez nem jellemző, de egyet azért szoktak feltenni, vagy egy kapcsolatbna feliratot, mert a nők kirapliznák.
Nem?
- A nők többségének nem tetszene, tudom, nem egy ilyenről hallottam már.
- Nem a FB-on ismerkedek. Nem is a FB-ról van szó. A másik dolog pedig, ismerem őt, de nem túl rég, és nem akarok az életében vájkálni, diszkrétan szeretném megtudni, van-e kedvese? Mert, ha van, nem akarok problémát.
De ha valaki nem teszi ki, az olyan, mintha titkolná, nem?
Ha minden mást kiír. Beszélt nyelvek, iskolák, város.
Én is látnám, mert az ismerőse vagyok.
Hát nekünk nincs kint közös kép,sőt én magamról se tettem fel.Egy évig az se volt kiírva,hogy együtt vagyunk.Ettől függetlenül jól megvagyunk.
20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!