Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasinak a közösségi oldalon nincs kitéve semmi az állapotáról, és csak 1 kép van saját magáról, akkor feltételezhető, hogy szingli?
Figyelt kérdés
Vagy téves ezt fetételeznem?2012. jún. 8. 08:59
11/14 anonim válasza:
akkor az én vagyok :D
a férfi szemszögéből nézve: ha van csajod és nem csajozol mellette akkor teszel ki képet. ha csajozni akarsz mellette akkor nincs kép, vagy szimplán nincs is csajod.
általában ha az embernek van egy csinos barátnője akit szeret is, akkor tesz is ki képet.
12/14 anonim válasza:
10:54
persze mert szerinted mindenkinek az az első hogy frissítse a fészbúkon a képeit minden nap.
Nekem nem azért van barátnőm hogy legyen kit mutogatni.. Bár lehet nálad így van.
13/14 anonim válasza:
ma 13:20 fúúú baz+ már ne haragudj, de ha nem bírod értelmezni a válaszom akkor azért ne szólj már be, jó!
14/14 anonim válasza:
14:36os neked kellene szövegértelmezést tanulni, ha már az iskolából lógtál, mikor ezt tanították! Látom nagyon nem megy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!