Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Feltételezhető róla?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feltételezhető róla?

Figyelt kérdés

Van egy pasi, akivel egy online "társ"keresőolalról ismerjük egymást. Sokat dumáltunk erről arról, és "arról" is. Mivel nem voltam hozzá teljesen őszinte, és erre rájött megkért, hogy beszéljünk a témáról. Elutasítottam.

Erre kilátásba helyezte, hogyha vele nem vagyok hajlandó megbeszélni, akkor meg fogom majd beszélni a párommal. Mivel nem tartottam tőle, hogy a kettőnk között kialakult bizalom ellenére meg is teszi, letiltottam, és nem folytattam vele a beszélgetést. Megtette.

Most viszont attól tartok, hogy mivel továbbiakban sem voltam hajlandó beszélni vele, meg lett fenyegetve rendőrséggel is, kitálal a családomnak, barátaimnak, a teljes környezetemnek. Az a leg gázabb, hogy ezt már valóban nem tudom elképzelni róla, és ezt is meg fogja tenni.

Továbbá még az, hogy nem egészen ilyen egyszerű a történet, de még anonim módon is szégyellem leírni mi van a háttérben.

Ezek tudatában, ki mit gondol? Meg fogja tenni? Mit tennél a helyemben?

2023. jan. 5. 19:06
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Név és arc nélkül, teljesen anonim fórumon miért nem lehet nyíltan leírni, hogy mi bajod van?

Igen, ha tudja, hogy ki vagy, nyilván borítani fog a pasinak, és megmutatja a komplett beszélgetést.

2023. jan. 5. 19:12
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Ezt higgadtan kellett volna kezelni és azt mondani: Csak nyugodtan, úgyis tud mindenről.

Ezután látná hogy nem gyakorol rád hatást és leszarna.

Ha rendőrséggel fenyegetőzöl nem nagyon félnek az emberek.

2023. jan. 5. 19:40
 3/24 A kérdező kommentje:

Ebben igazad van, de sajnos nem ezt tettem, így tudhatja, hogy félek.

2023. jan. 5. 19:44
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Amikor fent voltál azon az oldalon, akkor már együtt voltál a pasiddal?
2023. jan. 5. 19:54
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Szóval “társ”keresőztél miközben van párod? De ennek mi értelme volt? És ezt az “apró” infót nem mondtad el neki? Elég zavaros az egész, mi az a dolog, amit meg tudna mutatni a családodnak, ismerősöknek és akkora gáz lenne?
2023. jan. 5. 19:56
 6/24 anonim ***** válasza:

Azt mondtad a pasidnak már kitálalt. A rokonoknak miért tenné? A rendőrség meg mit tenne ezügyben?

Miért nem lehet leírni a teljes sztorit így anonim mód?

Nem te írtad ki azt a pár nappal ezelőtti kérdést is a témában? A lényege ugyanez volt. Csak a másik oldalról.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Vagy ennyien lebuknak mostanában? Már pár hete is olvastam ilyen jellegű kérdést.

2023. jan. 5. 20:01
 7/24 A kérdező kommentje:

Igen, együtt.

Sajnos küldtem magamról képeket, amin ugyan az arcom nem szerepel, de ennek ellenére a környezetből, bárki a családomból, ismerősökből néhányan felismernének.

Igen, a barátomnak kitálalt. A rendőrség meg hirtelen jutott eszembe/eszünkbe. Barátomnak nem mondtam el mindent ami volt, így kételkedett a pasiban.

Kérdést, nem én írtam ki. Viszont tapasztalom, és olvasom, hogy sokan hasonlóan buknak le. Bemártják őket.

Miért nem lehet leírni? Talán azért mert nem szeretném. Gyűlölöm magam miatta.

2023. jan. 5. 20:09
 8/24 anonim ***** válasza:
79%

#7 Pucér képeket küldtél neki?

Nyilván egy kapcsolat mellett nem szép dolog fent lenni egy ismerkedős oldalon, de jó nagy genyónak kell lenni ahhoz, hogy valakinek ez megforduljon a fejében, hogy beárulja a másikat a barátjának.

Amúgy tudta, hogy van barátod?

2023. jan. 5. 20:26
 9/24 anonim ***** válasza:
58%
Prostiként hirdeti magát gondolom...
2023. jan. 5. 20:29
 10/24 A kérdező kommentje:

Sajnos nem tudta, de rájött.

2023. jan. 5. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!