Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feltételezhető róla?
Van egy pasi, akivel egy online "társ"keresőolalról ismerjük egymást. Sokat dumáltunk erről arról, és "arról" is. Mivel nem voltam hozzá teljesen őszinte, és erre rájött megkért, hogy beszéljünk a témáról. Elutasítottam.
Erre kilátásba helyezte, hogyha vele nem vagyok hajlandó megbeszélni, akkor meg fogom majd beszélni a párommal. Mivel nem tartottam tőle, hogy a kettőnk között kialakult bizalom ellenére meg is teszi, letiltottam, és nem folytattam vele a beszélgetést. Megtette.
Most viszont attól tartok, hogy mivel továbbiakban sem voltam hajlandó beszélni vele, meg lett fenyegetve rendőrséggel is, kitálal a családomnak, barátaimnak, a teljes környezetemnek. Az a leg gázabb, hogy ezt már valóban nem tudom elképzelni róla, és ezt is meg fogja tenni.
Továbbá még az, hogy nem egészen ilyen egyszerű a történet, de még anonim módon is szégyellem leírni mi van a háttérben.
Ezek tudatában, ki mit gondol? Meg fogja tenni? Mit tennél a helyemben?
Minek lettél prosti?
Most majd megiszod a levét, mert hogy köpni fog az biztos.
Előbb kellett volna gondolkodni, gondolom nem volt elég egy f@sz, kellett több aki rajong (és reszel). A zsé meg a legjobb benne.
Na ha akkor volt merszed ilyesmit véghezvinni, akkor legyen most is minden családtag vagy a párod előtt.
Mintha sűrű csend lenne. Aludni ment a kérdező?
Lehet hogy már 9-kor lőtték a pizsit.
Azt a 8-asnak írta, hogy tudta-e az online pasi, hogy van barátja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!