Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Feltételezhető róla?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feltételezhető róla?

Figyelt kérdés

Van egy pasi, akivel egy online "társ"keresőolalról ismerjük egymást. Sokat dumáltunk erről arról, és "arról" is. Mivel nem voltam hozzá teljesen őszinte, és erre rájött megkért, hogy beszéljünk a témáról. Elutasítottam.

Erre kilátásba helyezte, hogyha vele nem vagyok hajlandó megbeszélni, akkor meg fogom majd beszélni a párommal. Mivel nem tartottam tőle, hogy a kettőnk között kialakult bizalom ellenére meg is teszi, letiltottam, és nem folytattam vele a beszélgetést. Megtette.

Most viszont attól tartok, hogy mivel továbbiakban sem voltam hajlandó beszélni vele, meg lett fenyegetve rendőrséggel is, kitálal a családomnak, barátaimnak, a teljes környezetemnek. Az a leg gázabb, hogy ezt már valóban nem tudom elképzelni róla, és ezt is meg fogja tenni.

Továbbá még az, hogy nem egészen ilyen egyszerű a történet, de még anonim módon is szégyellem leírni mi van a háttérben.

Ezek tudatában, ki mit gondol? Meg fogja tenni? Mit tennél a helyemben?

2023. jan. 5. 19:06
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
81%
De ha egyszer van barátod, minek vagy fent társkeresőn, minek hülyítesz más férfiakat (hisz titkoltad, hogy kapcsolatban vagy) és pláne minek küldözgetsz feltételezhetően pucér képeket magadról??
2023. jan. 5. 20:35
 12/24 anonim ***** válasza:
74%
Talán igaza van a #9-nek, azért nem reagálsz rá?
2023. jan. 5. 20:37
 13/24 anonim ***** válasza:
12. "Sajnos nem tudta, de rájött."
2023. jan. 5. 21:01
 14/24 anonim ***** válasza:
22%

Minek lettél prosti?

Most majd megiszod a levét, mert hogy köpni fog az biztos.

Előbb kellett volna gondolkodni, gondolom nem volt elég egy f@sz, kellett több aki rajong (és reszel). A zsé meg a legjobb benne.

Na ha akkor volt merszed ilyesmit véghezvinni, akkor legyen most is minden családtag vagy a párod előtt.

2023. jan. 5. 21:05
 15/24 anonim ***** válasza:
ÁUCS, ez lehet hogy kibukott...
2023. jan. 5. 21:07
 16/24 anonim ***** válasza:
47%
Aki prostinak áll azt meg fogják baccni. Vagy így vagy úgy. Remélem a "párod" kidob mint macskát szarni. Hogy őszinte legyek meg is érdemlwd hogy lebukj mindenki előtt. A becsületes munka nem jó. Inkább baccni kell.
2023. jan. 5. 21:14
 17/24 anonim ***** válasza:
65%

Mintha sűrű csend lenne. Aludni ment a kérdező?

Lehet hogy már 9-kor lőtték a pizsit.

2023. jan. 5. 21:16
 18/24 anonim ***** válasza:
61%
Van egy olyan mondás, hogy aki KRVnak áll, ne csodálkozzon, ha megBA...
2023. jan. 5. 21:18
 19/24 anonim ***** válasza:
58%
Miből következtettetek arra, hogy prosti a kérdező?
2023. jan. 5. 21:20
 20/24 anonim ***** válasza:
58%

Azt a 8-asnak írta, hogy tudta-e az online pasi, hogy van barátja.

2023. jan. 5. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!