Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért így reagált a feleségem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért így reagált a feleségem?

Figyelt kérdés

Szilveszteri házibuliba voltunk a feleségemmel, aztán hajnal felé elkezdett a feleségem kiosztani egy két pasit hogy ne igyanak már annyit, meg fejezzék be a petárda durrogtatást mert a házigazda gyerekei félnek tőle.

Erre az egyik csaj elkezdett még petárdázni, a feleségem őt is ki akarta osztani erre a csaj közölte vele hogy vele így biztos nem fog beszélni, mit képzel magáról ki ő, majd ráül a fejére aztán nem fog így beszélni vele stb. Aztán azon nevetett a csaj hogy a feleségem hogy "elkussolt". A feleségem a végén még bocsánatot is kért a csajtól, pedig ez nem szokása, szerintetek miért?

Mért hagyta magát így kiosztani?

2023. jan. 4. 20:39
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
52%

Én semmit nem írtam a petárdázásról. Egyébként én tiszta szívemből gyűlölöm a petárdát, de a tűzijátékot is. Nem is megyek olyan helyre/társaságba, ahol olyan suttyók vannak, akiknek ez a szórakozásuk.

Viszont ha valakinél vendég vagyok, mindegy mit csinál a másik vendég, nem fogom kiosztani. Maximum szépen megkérem, és ha nem fejezi be, hát hazamegyek.

De továbbmegyek, ha az én házamban vendégek vannak, és az egyik vendégem kioszt másik hármat, akkor hazaküldöm a szájaskodót. Ha gondja van, jelezze nekem először, én vagyok a házigazda. De senki ne rendezkedjen nálam és ne b.ssza el a hangulatot. Mondom, megérdemelte, hogy viszont kiosztották.

2023. jan. 5. 00:04
 32/46 A kérdező kommentje:

31

Jó ha szerinted meg is érdemelte, de miért kért még bocsánatot is, és a másik csajt miért volt olyan nagyra magával?

2023. jan. 5. 00:09
 33/46 anonim ***** válasza:

Honnan a fészkes fenéből tudjam? Nem ismerek senkit a történetből. Nem voltam ott. Még egyszer mondom, kérdezd meg a feleséged!

"a másik csajt miért volt olyan nagyra magával?" - na és a feleséged miért volt olyan nagyra magával, hogy 3 emberbe is beleállt?

2023. jan. 5. 00:13
 34/46 A kérdező kommentje:

33

Jó ez jogos, de a feleségem utána nem mesélte fűnek fának hogy hogy bekusoltatott három pasit.

2023. jan. 5. 00:16
 35/46 anonim ***** válasza:

Nyilván, mert leállította a csaj. Egyébként örülhet a feleséged, hogy nem törölték képen, mert ez rosszabbul is elsülhetett volna. Én is behúztam volna fülem-farkam a helyében.

A másik csaj meg gondolom, örült, hogy bekussoltatta a nődet. Gondolom, már idegesített nem egy embert a viselkedése.

2023. jan. 5. 00:24
 36/46 A kérdező kommentje:

35

Azért a feleségem nem az a típus aki ne tudná magát megvédeni.

2023. jan. 5. 00:26
 37/46 anonim ***** válasza:
100%
Ne rúgózz màr ezen, ostoba kérdés,azt csinàl a nôd amit akar,majd jön egy Linda azt arconrúgja a hős asszonyt.ennyi.jó hogy ez a legnagyobb problémàd.
2023. jan. 5. 01:43
 38/46 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, a pasik máshogy állnak a nőkhöz, legalábbis a normálisabbak. A másik nő pedig egyenrangú félként szólt vissza a feleségednek, aki hirtelen nem volt akkora legény. Nekem is nagy szám van, de ebben a helyzetben nem pattogtam volna, hanem normálisan megkértem volna őket.
2023. jan. 5. 05:49
 39/46 anonim ***** válasza:
100%

Azért kíváncsi lennék arra is hogy a feleséged milyen stílusban adta elő magát a pasiknak.

Gondolom nem szépen beszélt ha a csaj azt mondta hogy vele így nem beszél.

2023. jan. 5. 08:58
 40/46 anonim ***** válasza:
100%
Azért kért bocsánatot a feleséged mert tudatosult benne, hogy halvány lila köze sincs ahhoz, hogy mások mit csinálnak és ennek ellenére beleszólt. Így miután rájött a hibájára bocsánatot kért. Ezt jól tette. Szerintem a pasik meg figyelembe vették, hogy egy nő osztja őket ezért baráti társaságon belül nem akartak balhézni valaki párjával így inkább benyelték. A csaj- csaj párbaj már egyenlő felek közt folyt így a másik csaj jogosan osztotta ki a feleségedet. Másokat kioktatni mennyit isznak stb minimum neveletlenség. Semmi köze hozzá, ha nem tetszik , hogy mások buliznak ne menjetek buliba. Szilveszter egyszer van évente, akinek nem teszik mások szórakozása az maradjon otthon.
2023. jan. 25. 19:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!