Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért így reagált a feleségem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért így reagált a feleségem?

Figyelt kérdés

Szilveszteri házibuliba voltunk a feleségemmel, aztán hajnal felé elkezdett a feleségem kiosztani egy két pasit hogy ne igyanak már annyit, meg fejezzék be a petárda durrogtatást mert a házigazda gyerekei félnek tőle.

Erre az egyik csaj elkezdett még petárdázni, a feleségem őt is ki akarta osztani erre a csaj közölte vele hogy vele így biztos nem fog beszélni, mit képzel magáról ki ő, majd ráül a fejére aztán nem fog így beszélni vele stb. Aztán azon nevetett a csaj hogy a feleségem hogy "elkussolt". A feleségem a végén még bocsánatot is kért a csajtól, pedig ez nem szokása, szerintetek miért?

Mért hagyta magát így kiosztani?

2023. jan. 4. 20:39
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:

19

Jó a feleségem is erre bukott ki hogy amikor a pasikat lebaszta ezért, a csaj még akkor is durrantott egyet.

2023. jan. 4. 23:42
 22/46 anonim ***** válasza:
#21 Azért mondom, hogy én azért megmondtam volna a nőnek, hogy úgy jártassa azt a mocskos proli száját, hogy kihívom rá a rendőrséget.
2023. jan. 4. 23:43
 23/46 A kérdező kommentje:

20

De én nem azt kérdeztem hogy szabad e petárdát hajigálni.

2023. jan. 4. 23:44
 24/46 A kérdező kommentje:

22

Sok mindent lehetett volna neki mondani, ezért nem értettem hogy miért nem osztotta ki a feleségem.

2023. jan. 4. 23:45
 25/46 anonim ***** válasza:

#23 De, azt is kérdezted a #18-as hozzászólásodban, arra válaszoltam.

Ezt írtad a #18-as hsz.-ban:

"Amúgy meg miért lenne tilos szilveszterkor petárdázni?"

2023. jan. 4. 23:46
 26/46 A kérdező kommentje:

25

Jó, az eredeti kérdésemre válaszoljatok légyszi:)

2023. jan. 4. 23:49
 27/46 anonim ***** válasza:
De miért nem kérdezed meg a feleségedet?
2023. jan. 4. 23:51
 28/46 A kérdező kommentje:

27

Mert eléggé felidegesíti magát ha meghallja a csaj nevét.

2023. jan. 4. 23:53
 29/46 anonim ***** válasza:
65%

Gondolom a feleséged nagy arccal kiosztott mindenkit, aztán egyszer emberére talált, aki jól kiosztotta őt. Jogosan! Valószínűleg ezért kussolt el.

Egyébként ha valaki normálisan, korrekten megkér, hogy ne csináljak valamit, akkor én is normálisan és korrekten válaszolok neki. Lehet a feleségednek sem ártana gyakorolni a normális kommunikációt.

2023. jan. 4. 23:54
 30/46 A kérdező kommentje:

29

Miért mondod hogy jogossan, te is azt mondtad hogy nem is legális a petárdázás, akkormiért lett volna jogos?

A feleségem miért kért bocsánatot tőle?

És miért dicsekedett a csaj vele később hogy hogy "bekussoltatta" a feleségemet?

2023. jan. 4. 23:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!