Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki ilyen nő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki ilyen nő, vagy pedig ilyen nő a felesége?

Figyelt kérdés
Tudjátok vannak azok a fajta nők, biztos mindenki ismer ilyet, akik lehet első blikkre nem szebbek az átlagosnál, de aztán minél tovább nézed, akár élőben, akár jó minőségű képeken, hogy amúgy rohadt szépek. Egyrészt süt róluk a kedvesség és az intelligencia, másrészt maga az arc, a kiállás olyan nekik, hogy amúgy gyönyörű, csak azért nem veszed észre elsőre, mert irreális elvárásokhoz szokatott téged a sok szerkesztett kép és videó. És rájössz, azok az elsőre gyönyörű nők mind csak a vastag sminktől, póthajtól, beavatkozástól, és sok-sok retustól olyan szépek, de valójában? Míg van az, aki a legminimálisabb sminkkel maximum, de egyéb segítség nélkül is, természetesen gyönyörű szép. És érzed, a személyiség mögötte is kincset ér. És azt is lehet ilyenkor tudni, hogy akármelyik férfinek nincs ám szeme az értékhez. Mert hasonszőrűhöz vonzódik az ember, és egy üres férfi nem fogja észre venni az üvegtengerben a gyémántot. És az a közös jellemzője ezeknek a nőknek, hogy bár első néhány látásra még nem látod valami szépnek, de minél tovább nézed, annál inkább annak látod, már gyönyörűnek látod rég, mert látod, hogy ő segítség nélkül, természetesen nyújtja amit nyújt, míg a nálánál szebbnek tűnő nők csak sok-sok segítséggel érik el azt a látványt. Azt kell mondjam, azok magánéletileg a legszerencsésebb férfiak, akiknek ebbe a kategóriába tartozik a feleségük. Mert ők tényleg a legértékesebb nőkkel jönnek össze, mind külsőre, mind belsőre.
2022. dec. 2. 14:13
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
Ez nem csak nokkel van. En no vagyok es nemely kolleganomet baromi rondanak lattam elsore, de minel tobbet lattam, rajottem hogy van bennuk csomo szepseg. Foleg mikor sminkeltek is. Igen, a media torzito hatasat erzi mindenki.
2022. dec. 2. 14:18
 2/5 anonim ***** válasza:
90%

Sok pasi lesz.rja a bombákat mert a párja az igazi nő neki, akkor is ha kócos fáradt vagy nincs rajta smink.

Erre meg kell érni a pasiknak hogy meglássák a valodi értékeket vagy tudjanak valoban szeretni vkit.

Nem értem miert fogyatékos szinten indítanak hogy lóg a nyelvük ha vkin lyuk van. Es külön tanulniuk kell a többit ezeken túl.

2022. dec. 2. 14:24
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Aztán ha találsz egy ilyen férfit aki értékelne, az nem lesz jó mert...
2022. dec. 2. 17:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Magamat ide sorolnám több ffi véleménye alapjan is....Van Párom és pont ezt értékeli bennem :-)
2022. dec. 2. 18:58
 5/5 anonim ***** válasza:
50%
Ide sorolnám magam. Oké a férjem mindig mondta hogy szép vagyok stb. Megvontam a vállam, hogy hát jó, biztos fura az ízlése. :) Aztán egyszer elkezdtem megszerkesztgetni a képeim. Nem töltöttem fel sehova, csak kíváncsiságból hogy mit tudnék kihozni magamból. Csináltam egy két fullosabb képet. De ahogy szerkesztés közben néztem az arcom, rájöttem hogy kell ez a francnak, ígyis szép vagyok. A szerkesztés annyi pluszt nem adott hozzá.
2022. dec. 2. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!