Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek: karácsonyra erotikus ajándéknak vagy játékszernek örültök? Volt már h kaptatok? Mi a véleményetek róla? Természetesen nem ez lenne a fő ajándék, és csak este, külön adnám oda.
Ha mellette kapok nem erotikus ajándékot is, akkor teljesen rendben van.
De csak így önmagában olyan lenne, mintha a ribijének nézne a pasi…nem esne jól. Karácsonyra valami személyes, szívhez szóló ajándéknak örülök, nem egy vibrinek.
Ezzel egyetértek, nyilván kerül egy személyesebb, romantikus, értékes ajándék a fa alá.
Este pedig amikor már mindenki elment, odarakok titokban még egy dobozt, és szólok neki, h nézd, egy valamit elfelejtettél kicsomagolni. Sztem meg fog lepődni
Nem örülnék neki hogy ilyeneket szán ajandéknak.
Más lenne ha szexhez venné hetkoznap ágyban hogy próbáljuk ki, elotte lebeszélve velem, de ezzel ajándékozni a másik embert. Nekem degradálonak esne.
Még a szeretőmben is volt annyi hogy ne ilyeneket vegyen nekem ünnepekre.
Egyetlen férfi sem "tisztelt meg" ilyen ajándékkal soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!