Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek: karácsonyra erotikus ajándéknak vagy játékszernek örültök? Volt már h kaptatok? Mi a véleményetek róla? Természetesen nem ez lenne a fő ajándék, és csak este, külön adnám oda.
Figyelt kérdés
2022. dec. 22. 16:38
11/16 anonim válasza:
Szeretem az ilyen ajándékokat, de nem karácsonykor. Csak abban az esetben lenne ez számomra elfogadható, ha más is kerül a fa alá. Ilyen dolgokat máskor is lehet ajándékozni, a karácsonyt hagyjuk már meg a szeretet ünnepének. Nekem - ha a fa alatt csak ez várna - az jutna eszembe hogy csak szexuális tárgyként kezel a párom.
12/16 anonim válasza:
Hát az enyém semmiképpen nem adna ilyet az biztos! De nem is kéne.
Nekem az lenne az igazi ajándék, ha kar.kor nyugodtan csinálhatnám amit akarok, mert ő 100%-ban intézi a gyerekeket!
13/16 anonim válasza:
Érdekes lenne, mivel minden szentestét a családommal töltünk 😅 Nem Karácsonyra való ajándék. Kaptam már, de csak úgy. Még csak nem is szülinapra. Arra is vannak jobb ajándékok.
14/16 anonim válasza:
Nekem ez elég balfék ajándéknak tűnik, olyan tessék, én nem tudlak kielégíteni (vagy mégrosszabb: nem akarlak), oldd meg magadnak! 🙄
15/16 A kérdező kommentje:
Ki mondta amúgy hogy vibrátort kap? :D
2022. dec. 23. 23:13
16/16 anonim válasza:
Ezeket a dolgokat jobban szeretem, ha megbeszélés után, közösen vesszük meg, nem ünnepnapokon... főleg hogy a legtöbb ilyen jellegű cuccot én személy szerint feleslegesnek tartom saját részről, ill. némely esetben ízléstelennek (erotikus fehérneműből pl. van, ami tényleg vonzó, sejtelmes, nőies... meg van az, amit egy jóérzésű prosti nem venne fel a Rákóczi térre).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!