Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem azt írta nekem hogy a volt felesége akivel még mindig együtt él, mert van egy közös lányuk nincs hova mennie de nem alszanak együtt, (engem szeret állítólag) hogy frigid az a nő ezt hogy értette szerintetek? Van köztük valami vagy ő szeretne
Figyelt kérdés
2022. nov. 27. 17:46
1/34 anonim válasza:
Gratulálok a kérdésed szépirodalmi igényességű megfogalmazásához.
2/34 A kérdező kommentje:
Nem kritikát kértem hanem tanácsot kedves anonim akárki!
Köszöntem szépen.
2022. nov. 27. 17:53
3/34 anonim válasza:
Exedrol van szó, miért érdekel?
4/34 A kérdező kommentje:
Mert elég érdekes a megfogalmazása azért..
2022. nov. 27. 17:55
5/34 anonim válasza:
Szóval ha jól értem, akkor az exed a volt feleségével él együtt, de elvileg nincs közöttük semmi és külön alszanak. És azt mondta a nőre, hogy frigid? Akkor nem kizárt, hogy ő akart volna többet is, csak a nő visszautasította és most azért illeti ilyen jelzővel.
6/34 anonim válasza:
Fordítom neked aranybogár. Adott egy nős pasi aki együtt él a feleségével. Egy háztartásban.
Te csak szerető vagy/voltál.
Minden lelkiszegény önbcsülés nélküli nőnek azt mondja minden nős pasi, hogy "válófélben van, együtt élnek, de nem alszanak együtt, a nő frigid, stb stb stb.
Mi a kérdés?
Hogy dugja-e az asszonyt?
Igen.
Téged is meg akar dugni?
Igen.
Téged az eszedért szeretnem?
Nem.
Van önbecsülésed?
Nem.
Nagyobb az öntudatod mint az eszed?
Igen.
Nagyon szívesen.
7/34 anonim válasza:
Úgy értette, hogy szeretne kihasználni és hozzád költözni.
Ha elég hülye vagy, akkor bele is mész.
8/34 A kérdező kommentje:
Legalább így már értem! Az ő állítás szerint nem akar tőle semmit, de viszont akárhogy rá kerestem mindenhol ezt a kifejezést találtam amit te is írtál. Köszönöm tanácsot.
2022. nov. 27. 17:58
10/34 A kérdező kommentje:
Szuper!
2022. nov. 27. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!